MUNJA OPET UDARA: / Usain Bolt sredio Novaka Đokovića!

Image
Foto: AFP, PEDRO UGARTE

Najbrži čovjek na svijetu Jamajčanin Usain Bolt, američka tenisačica Serena Williams i nogometni klub Barcelona proglašeni su najboljima u 2015.

29.12.2015.
18:15
AFP, PEDRO UGARTE
VOYO logo

Bolt je zahvaljujući zlatnim svjetskim medaljama na 100, 200 i 4x100 meatra u konkurenciji sportaša pobijedio s 804 glasa, drugi je bio srpski tenisač Novak Đoković sa 774, dok je treće mjesto osvojio argentinski nogometni majstor i član Barcelone Lionel Messi s 380 glasova.

Serena četvrti put u nizu

U ženskoj konkurenciji četvrtu godinu uzastopce pobijedila je američka tenisačica Serena Williams sa 664 glasa. Druga je bila etiopska atletičarka i svjetska rekorderka na 1500 metara Genzebe Dibaba s 362 glasa, a treća je svjetska prvakinja i europska atletska rekorderka na 200 metara, Nizozemka Dafne Schippers, s 283 glasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za najbolju momčad izabran je nogometni klub Barcelona (848), ispred svjetskih prvaka u ragbiju Novozelanđana (506) i prvaka košarkaške NBA lige Golden State Warriorsa (298).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SP u atletici je najbolje organizirano

Svjetsko atletsko prvenstvo u Pekingu je s 366 glasova izabrano za najbolje medijski organizirano veliko natjecanje u protekloj godini. Na drugom mjestu je Svjetsko prvenstvo nogometašica u Kanadi s 305 glasova, a na trećem su mjestu Europske igre u Bakuu s 298 glasova.

Glasali su sportski novinari iz 91 zemlje svijeta među kojima i hrvatski sportski novinari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike