[FOTO] MLADOST SENZACIONALNO REMIZIRALA PROTIV MOĆNOG PRO RECCA: / Zabili pogodak u posljednjoj sekundi utakmice

Image
Foto: PIXSELL

Bazen na Savi obranjen je protiv jakog i bogatog talijanskog Pro Recca

30.10.2019.
22:54
PIXSELL
VOYO logo

U susretu 3. kola B skupine vaterpolske Lige prvaka Mladost je na bazenu uz Savu odigrala 11:11 protiv moćnog Pro Recca kojeg vodi bivši izbornik hrvatske reprezentacije Ratko Rudić, izjednačivši u posljednjoj sekundi utakmice.

Mladost zasluženo osvojila bod protiv najskuplje momčad na svijetu

Mladost je posve zasluženo osvojila bod protiv najskuplje momčad na svijetu koja je u zadnje 24 utakmice u skupinama Lige prvaka upisala 24 pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žapci" su nakon prve četvrtine vodili sa 2-1, na poluvremenu su imali 6-5, a sredinom treće dionice i dva gola viška (7-5). Međutim, Pro Recco je do kraja treće četvrtine stigao do vodstva 8:7, a u zadnjoj dionici imao 10:9 i 11:10. Talijani su gol za 11:10 zabili iz peterca tri sekunde prije kraja utakmice i činilo se kako će bodovi u Italiju. Međutim, Mladost je u preostalom vremenu uspjela izjednačiti, a junak utakmice postao je Cosmin Radu.

Image
FATOVIĆ SA ŠEST POGODAKA NAPUNIO MREŽU SPANDAUA: /

Jug zadržao maksimalan učinak u Ligi prvaka

Image
FATOVIĆ SA ŠEST POGODAKA NAPUNIO MREŽU SPANDAUA: /

Jug zadržao maksimalan učinak u Ligi prvaka

Luka Bukić zabio tri, Miloš Ćuk dva gola

Najefikasniji igrač u redovima Mladosti bili su Luka Bukić s tri gola i Miloš Ćuk s dva gola, dok je Ivan Marcelić imao osam obrana. Kod Talijana najefikasniji su bili Filip Filipović, Francesco di Fulvio, Dušan Mandić sa po dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Bio je to sudar momčadi koje zajedno imaju najviše naslova prvaka Europe, čak 15 (Pro Recco 8, Mladost 7), no Talijani čekaju europsku titulu od 2015. dok su 'žapci' posljednji put bili najbolji na kontinentu 1996. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferencvaros i OSC Budimpešta iskoristili kiks Pro Recca

Mađarski klubovi Ferencvaros i OSC Budimpešta iskoristili su kiks Pro Recca i trećim pobjedama preuzeli su vrh ljestvice. Ferencvaros je na svom plivalištu pobijedio španjolsku Terrassu 17:11, dok je OSC Budimpešta na gostovanju u Gruziji pobijedio Dinamo sa 14-8. Marseille je pobijedio Waspo 98 Hannover sa 8:7.

Na ljestvici vode OSC i Ferencvaros sa po devet bodova, Pro Recco ima sedam, a Mladost je četvrta sa četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladost 9. studenog gostuje kod Terrasse

U idućem kolu Mladost 9. studenog gostuje kod španjolske Terrasse.

Preostala dva hrvatska predstavnika u Ligi prvaka dubrovački Jug AO i splitski Jadran svoje utakmice 3. kola skupine A odradili su u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaterpolisti Jug AO zadržali su maksimalan učinak nakon što su na svom bazenu pobijedili njemački Spandau 04 sa 12:7 (2:4, 2:2, 3:0, 5:1), dok je Jadran u Kazanju kod ruskog Sinteza izgubio sa 11:16 (3:4, 4:4, 2:5, 2:3).

Jug i grčki Olympiacos vode na ljestvici skupine sa po devet bodova. Slijede mađarski Szolnoki i Barceloneta sa po šest bodova, Sintez ima tri boda, Spandau 04 i splitski Jadran po jedan, dok je Jadran iz Herceg Novog bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


SKUPINA B REZULTATI: Dinamo Tbilisi - OSC Budimpešta 8-14 Ferencvaros - Terrassa 17-11 MLADOST - Pro Recco 11-11 Marseille - Waspo 98 Hannover 8-7

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo