MLADOST DOŽIVJELA PRVI PORAZ: / Zagrepčani prokockali lijepu prednost, ali postoji i dobra vijest

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Mladost je sa 34 boda iz 13 utakmica još uvijek na prvom mjestu

8.2.2019.
22:07
PIXSELL
VOYO logo

Vatepolisti zagrebačke Mladosti doživjeli su prvi poraz ove sezone u Regionalnoj vaterpolskoj ligi, nakon što su u petak na gostovanju kod Jadrana iz Herceg Novog izgubili sa 13-10 (3-5, 2-1, 4-2, 4-2).

Po tri pogotka za Mladost postigli su Cosmin Radu i Miloš Ćuk, a dvaput je strijelac bio Ivan Buljubašić. Po tri pogotka za Jadran Carine postigli su Vlado Popadić, Kanstantin Averka i Đuro Radović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija od četiri gola

Zagrepčani su prokockali prednost 5-2 iz prve četvrtine, a najlošije razdoblje imali su u trećoj četvrtini, u kojoj su dopustili domaćoj momčadi da serijom od četiri gola preokrene zaostatak 5-7 u vodstvo 9-7. Mladost od tada više nijednom nije povela, a od izjednačenja na 10-10 gosti su u posljednje četiri minute ostali bez pogotka.

I dalje vodeća momčad

Mladost je sa 34 boda iz 13 utakmica još uvijek na prvom mjestu. Drugi je Jadran Carine sa 30, a treći splitski Jadran sa 28 bodova i utakmicom manje. I dubrovački Jug CO ima utakmicu manje, a sa 26 bodova je na četvrtom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je na poljudskom bazenu trostruki program. Od 17 sati POŠK ugošćuje Šabac, u 19 sati započinje derbi Jadran - Jug CO, a od 20.30 sati za bodove će se boriti Mornar BS i Crvena zvezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo