MISLILI STE DA NE POSTOJI GORI GOLFER OD CHARLESA BARKLEYJA? / Ove fotografije Petera Croucha u potpunosti će vas razuvjeriti

Image
Foto: AFP, Screenshot

Napadač Stokea poznat je po svom humoru, ali i šalama koje trpi na račun svoje visine

18.4.2018.
13:38
AFP, Screenshot
VOYO logo

Peter Crouch, osim po golgeterskim sposobnostima, nadaleko je poznat po svojem smislu za humor. Bivši engleski reprezentativac i igrač Stoke Cityja jednom je prilikom izjavio da bi bio djevac da nije nogometaš, a sada je ponovno oduševio javnost jednim Tweetom.

Naime, na svom službenom Twitter profilu Crouch je čestitao Manchester Cityju na naslovu i sjajnoj igri ove sezone. Jedan navijač naklonio se njegovom potezu i rekao da će zbog toga prestati masturbirati na njegovu suprugu. Crouchev odgovor bio je jednostavan, ali i urnebesan:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To bi bilo odlično, hvala stari", napisao je Crouch koji je javnost oduševio igrajući golf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, pojavile su se fotografije koje prikazuju 201 centimetar visokog Croucha kako igra golf s palicama namijenjim za osobe uobičajene visine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografije su urnebesene i prava je šteta što ne postoji video koji bi nam pokazao kako taj zamah zapravo izgleda. No zato su nas ove fotografije podsjetile na vjerojatno najgori zamah golf palicom u povijesti tog sporta, a za kojeg je zaslužna bivša NBA zvijezda, Charles Barkley. Pogledajte njegovu izvedbu na golf terenima pa pokušajte zamislit Croucha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo