Play ponuda

Medvjedima ponestalo sreće kad je bilo najpotrebnije

shimmer fallback

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka poraženi su u sklopu ruske KHL lige nakon slabijeg izvođenja kaznenih udaraca na gostovanju kod Omska sa 4:3.

14.1.2014.
16:28
Play ponuda

Medveščak se na teškom gostovanju vraćao u dva navrata, jednom iz dva gola minusa, no na kraju se mora zadovoljiti samo bodom. Omsk je poveo s 2:0 unutar minute i pol u prvoj trećini, a strijelci su bili Denis Kuljaš i Andrej Ivanov. Oba su gola postignuta s istim brojem igrača na ledu.

S dva gola minusa Medvjedi su otišli na predah, no zaostatak su srezali nakon svega 51 sekunde igre u drugoj trećini. Strijelac je, pri izjednačenim snagama, bio Hugh Jessiman. Činilo se da će Medveščak i na drugi predah s minusom, no malo više od minute prije kraja Matt Murley pogađa s igračem više na ledu.

Posljednjih 20 minuta je bolje otvorio Omsk koji je poveo nakon manje od tri minute preko Aleksandra Perežogina. No, šest minuta kasnije Ryan Vesce postavlja konačnih 3:3 s kojima se ušlo u produžetak.

Pogodaka nije bilo, pa se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca. Sergej Širokov bio je jedini strijelac u raspucavanju, tako da su bodovi ostali u Rusiji.

Medvjedi su s bodom ostali sedmi, te za dva dana gostuju kod Barysa u Astani.

Omsk – Medveščak 4-3, penali

Redoslijed: 1. Dinamo Moskva 94 2. SKA 85 3. Lev 77 4. Donbass 76 5. Dinamo Riga 75 6. CSKA 74 7. Medveščak 72 8. Lokomotiv 66 ...

Play ponuda
Play ponuda