FOTO: / Medveščak u Ledenoj priredio još jednu veliku senzaciju

Nakon najbolje momčadi Zapadne konferencije, Medveščak je ove subote skinuo i najbolju momčad Istočne konferencije regionalne KHL lige.

28.9.2013.
20:50
VOYO logo

U Ledenoj dvorani Doma sportova Medvjedi su sa 3:2 bili bolji od Barisa, čime su, nakon SKA St. Peterburga i Jugre stigli do treće uzastopne pobjede!

Medveščak se od početka susreta postavio autoritativno na ledu, a poveo je u 11. minuti prve trećine preko Kurtisa Fostera, kojem su asistirali Steve Montador i Bill Thomas. Pogodak je postignut u situaciji s igračem više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom druge trećine Medveščak je povisio svoje vodstvo preko Lukea Walkera, no gosti su uzvratili za svega 54 sekunde pogotkom Jevgenija Blohina. Pogodaka u drugoj četvrtini više nije bilo, a onda je ponovno na početku posljednje dionice Medveščak postigao pogodak za dva gola razlike. Ryan Vesce je u situaciji s igračem više zabio na asistenciju Matta Murleyja.

No ni ovo sigurno vodstvo nije dugo trajalo, s obzirom da je Vladimir Grebenščikov, svega tri i pol minute kasnije, ponovno vratio utakmicu u neizvjesnost. Međutim, Medveščak se do kraja utakmice dobro branio i obranio, te upisao 17. bod ove sezone, s kojim se, barem privremeno, popeo na šesto mjesto Zapadne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeću utakmicu Medveščak igra u ponedjeljak u svom brlogu protiv Avtomobilista, 10. sastava Istočne konferencije.

Medveščak – Baris 3-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed, Zapadna konferencija: 1. SKA 25 (10 utakmica) 2. Dinamo Minsk 19 3. Spartak 19 4. Dinamo Riga 18 ... 6. Medveščak 17 (+2) ...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo