Šteta! Slovenci u prepunoj Areni 'razbili' Medveščak!

Olimpiju ne valja ugostiti u Areni, zaključak je koji možemo donijeti nakon ogleda 20. kola EBEL lige u kojem je momčad iz Ljubljane u zagrebačkoj Areni, pred 12.

14.11.2012.
22:09
VOYO logo

Bila je to prva od triju uzastopnih utakmica u sklopu prvog dijela Arena Ice Fevera, u kojoj je Olimpija zaustavila Medveščakovu pobjedničku seriju. Medvjedi su prije ovog ogleda imali devet uzastopnih pobjeda, što je njihov rekord otkad nastupaju u EBEL ligi.

Nakon stanke zbog reprezentativnih obveza, momčad trenera Martyja Raymonda nije dobro reagirala, iako je povela već u 5. minuti golom Toma Zanoškog i to iz kontranapada s igračem manje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je sve krenulo naopako za hrvatsku momčad, što su Ljubljančani znalački iskoristili, te su već do kraja prve trećine napravili preokret i poveli 2:1 golovima D'Alvisea i Verliča. U drugoj trećini je De Vergilio zabio u 23. minuti ogleda za 3:1, a konačni rezultat postavio je Chris D'Alvise svojim drugim golom na utakmici.

Zanoški je bio strijelac protiv Olimpije i u ogledu koji je odigran sredinom rujna, također u Areni, ali u onoj pulskoj, u ambijentu rimskog amfiteatra. No, niti taj susret neće pamtiti po dobrome, kao ni njegovi suigrači, jer je Olimpija i taj susret dobila s 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščaku je ovo bio tek treći domaći poraz, a drugi od Olimpije. Medvjedi će i sljedeće dvije utakmice odigrati u zagrebačkoj Areni, u petak protiv Klagenfurta i u nedjelju protiv Salzburga.

Dobra je vijest da su i Medveščakovi konkurenti na vrhu izgubili, Vienna Capitalsi kod Albe Volan s 3:1, a Villach kod kuće od Graza sa 7:5, pa se na vrhu ljestvice ništa nije promijenilo. Vode Vienna Capitalsi s 31 bodom, dok Medveščak i Villach imaju dva boda manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak - Olimpija 1:4

Alba Volan - Vienna Capitals 3:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dornbirn - Linz 3:5

Innsbruck - Salzburg 2:5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAC Klagenfurt - Znojmo 1:2

Villach - Graz 5:7

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Vienna Capitals 31 2. Medveščak 29 3. Villach 29 ...

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo