Medvjedi napravili pravi podvig u Areni!

Hokejaši Medveščaka velikim su preokretom u završnici utakmice došli do pobjede protiv KAC-a. Slavili su Medvjedi u 2. kolu drugog kruga EBEL-a u zagrebačkoj Areni s 5:4 nakon produžetka.

25.1.2013.
22:29
VOYO logo

Jedini je hrvatski predstavnik u ligi prvi put slavio u drugom krugu i vratio se na drugo mjesto gornjeg doma.

Medveščak je u poveo već u petoj minuti pogotkom Andyja Serticha, ali gosti iz Klagenfurta su do kraja trećine preokrenuli i poveli s 3:1 golovima Michaela Siklenke, Davida Schullera i Jamieja Lundmarka. Zagrepčani su u drugoj dionici uspjeli izjednačiti preko Kennetha Macaulayja i Kylea Greentreeja, ali je Tyler Scofield još jednom vratio prednost KAC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medvjedi su u zadnjoj trećini krenuli po novo izjednačenje, a uhvatili su ga tek u 56. minuti drugim golom Greentreeja i to u situaciji s igračem više. Pobjedu je domaćima osigurao Francois Bouchard u četvrtoj minuti produžetka. Sljedeću utakmicu Medveščak igra u nedjelju, ponovno u Areni protiv Linza.

za poredak od 1. do 6. mjesta: Medveščak - KAC 5-4 (1-3, 2-1, 1-0, 1-0) Linz - Villach 4-3 Vienna - Graz 2-0 Redoslijed: 1. Vienna Capitals 8 2. Medveščak 5 3. Linz 4 4. Villach 3 5. Graz 2 6. KAC 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo