Medveščak reagirao na glasine iz Rusije: 'Vrlo nam je teško odgovarati'

4.2.2015.
18:18
VOYO logo

"Nama je u Medveščaku vrlo teško odgovarati na glasine koje dolaze iz neimenovanih 'izvora' bliskih Kontinentalnoj hokejskoj ligi i tijelima lige. Međutim, budući ovakve i slične objave, bez obzira što u njima nisu navodeni izvori informacija niti sugovornici, niti one sadrže službene izjave našeg kluba, potiču veliki broj upita od strane domaćih i međunarodnih medija, partnera i navijača, dužni smo reagirati.

Kao što smo naglasili već nekoliko puta do sada, što smo također naglasili i novinarima agencija ITAR-TASS u današnjoj izravnoj komunikaciji, partnerski ugovori koje Medveščak ima sa svojim domaćim i međunarodnim sponzorima, uključujući i one ruske, potpisani su na period od 3 sezone te uključuju sezonu KHL prvenstva 2015/16..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KHL Medveščak Zagreb svoj sezonski budžet za sudjelovanje u KHL prvenstvu od početka ostvaruje neovisno, točnije na osnovu potpisanih sponzorskih ugovora s domaćim i međunarodnim partnerima, uključujući i one iz Rusije. Slijedom navadenoga te na osnovu važećih sponzorskih ugovora planiramo nastaviti naš nastup u KHL prvenstvu i u sezoni 2015/16.", stoji između ostalog u objavi za javnost koju potpisuje klupski glasnogovornik Ranko Vučinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo