'Milijunaši' bili spretniji: Medveščak opet izgubio!

Momčad SKA svladala je zagrebački Medveščak s 3:0 u ogledu KHL lige u Sankt Peterburgu. Bio je to četvrti uzastopni poraz hrvatskog prvaka.

16.9.2013.
20:40
VOYO logo

Medveščak je sezonu otvorio četirima domaćim utakmicama. Ostvario je startnu pobjedu protiv CSKA 7:1, ali je u ostale tri utakmice u Zagrebu uhvatio još samo jedan bod, a u Sankt Peterburgu je pretrpio četvrti uzastopni poraz u natjecanju.

Zagrepčani su odigrali mnogo bolje nego što sam rezultat pokazuje, prvo ime ruske momčadi bio je njihov vratar Aleksandar Salak. Dmitrij Kalinin bio je dvostruki strijelac za domaću momčad. Oba gola zabio je s igračem više, u 4. i 55. minuti. U drugoj trećini je gol za domaćine postigao Čeh Roman Červenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je ovom utakmicom otvorio seriju od četiri gostovanja. Idućih dana igrat će protiv Čerepovca, Lokomotiv Jaroslavlja i Atlant Mitišija. Žele li Zagrepčani do bodova, morat će u napadu odigrati mnogo bolje, počeli su sve više pucati

SKA i Dinamo Moskva vodeći su na ljestvici Zapadne konferencije s maksimalnih 15 bodova, dok Medveščak zauzima 11. mjesto s 4 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo