Nije moglo bolje: Medveščak igra protiv selekcije Kanade!

22.9.2014.
20:11
VOYO logo

U drugoj skupini Torriani igrat će švicarski predstavnik Geneve-Servette, ruski Salavat Julajev i finski Jokerit Helsinki.

Ovogodišnji Spengler kup će se odigrati od 26. do 31. prosinca u Vaillant Areni koja prima 7260 gledatelja, a Medveščak će svoj prvi susret odigrati 27. prosinca protiv poraženog iz susreta Davos - Team Canada koji je na programu dan ranije, dok će 28. prosinca igrati protiv pobjednika prvog susreta u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon natjecanja u skupini na rasporedu su dvije predpolufinalne utakmice koje će odlučiti tko će u polufinalu igrati s pobjednicima skupina. Pobjednici tih utakmica zaigrat će u polufinalu, a pobjednici polufinala u finalu.

"Iznimno sam sretan i ponosan što ćemo igrati u skupini u kojoj se nalazi Team Canada i Davos i što ćemo s njima odigrati utakmicu. Vjerujem da se i naši igrači koji dolaze iz Sjeverne Amerike isto tako osjećaju. Još sam zadovoljniji što će se sve utakmice kupa, osim na Eurosportu 2 i Swiss TV-u, prenositi i u Sjevernoj Americi što je samo još jedan dokaz koliko je ovaj Kup vrijedan i značajan u svijetu. Upravo će sve to, prijenosi u Europi i Sjevernoj Americi, uz vrhunski hokej biti dodatna promocija kako kluba tako i grada Zagreba i Hrvatske u cijelom svijetu što i treba biti uloga sporta", rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo