Play ponuda

Nije moglo bolje: Medveščak igra protiv selekcije Kanade!

shimmer fallback
22.9.2014.
20:11
Play ponuda

U drugoj skupini Torriani igrat će švicarski predstavnik Geneve-Servette, ruski Salavat Julajev i finski Jokerit Helsinki.

Ovogodišnji Spengler kup će se odigrati od 26. do 31. prosinca u Vaillant Areni koja prima 7260 gledatelja, a Medveščak će svoj prvi susret odigrati 27. prosinca protiv poraženog iz susreta Davos - Team Canada koji je na programu dan ranije, dok će 28. prosinca igrati protiv pobjednika prvog susreta u skupini.

Nakon natjecanja u skupini na rasporedu su dvije predpolufinalne utakmice koje će odlučiti tko će u polufinalu igrati s pobjednicima skupina. Pobjednici tih utakmica zaigrat će u polufinalu, a pobjednici polufinala u finalu.

"Iznimno sam sretan i ponosan što ćemo igrati u skupini u kojoj se nalazi Team Canada i Davos i što ćemo s njima odigrati utakmicu. Vjerujem da se i naši igrači koji dolaze iz Sjeverne Amerike isto tako osjećaju. Još sam zadovoljniji što će se sve utakmice kupa, osim na Eurosportu 2 i Swiss TV-u, prenositi i u Sjevernoj Americi što je samo još jedan dokaz koliko je ovaj Kup vrijedan i značajan u svijetu. Upravo će sve to, prijenosi u Europi i Sjevernoj Americi, uz vrhunski hokej biti dodatna promocija kako kluba tako i grada Zagreba i Hrvatske u cijelom svijetu što i treba biti uloga sporta", rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Play ponuda
Play ponuda