Medveščak fenomenalno otvorio EBEL ligu!

Hokejaši Medveščaka otvorili su novu sezonu regionalne EBEL lige na najbolji mogući način - pobjedom na uvijek neugodnom ledu kod mađarske SAPA-e Fehervar.

7.9.2012.
22:43
VOYO logo

S obzirom da se preko ljeta podosta promijenila momčad zagrebačkih Medvjeda i da je od deset gostovanja poražena na njih sedam, pobjeda od 4:2 na mađarskom ledu doista je sjajan rezultat. Mreže su mirovale sve do 14. minute prve trećine kada je domaćinsku prvi zatresao novi napadač MedvjedaCurtis Fraser. Iako je SAPA imala do kraja trećina dva puta igrača više, do pogotka, ponajviše zahvaljujući Michaelu Ouzasu na vratima Medveščaka, nije stigla. U 18. minuti nastavka utakmice Istvan Sofron zabio je za izjednačenje domaćina, ali je u istoj minuti, točnije 23 sekunde kasnije, novo vodstvo Medveščaku donio Nathan Perkovih. Manje od dvije minute kasnije, u situaciji s dva igrača više, Andy Sertich podigao je vodstvo zagrebačke momčadi na 3:1. Činilo se da će na drugi predah Medvjedi s ugodnih 3:1, s obzirom da je na semaforu ostalo 29 sekundi igre, međutim, SAPA s igračem manje, dvije sekunde prije kraja, smanjuje na 3:2. U posljednjoj dionici promjene rezultata nije bilo sve do sedam sekundi prije kraja kada je Alex Leavitt zabio za konačnih 4:2. Za dva dana Medveščak ugošćuje skupu momčad Red Bull Salzburga, koja je poražena pred svojim navijačima od češkog Znojma s 3:1.

SAPA Fehervar - Medveščak 2-4 (0-1, 2-2, 0-1) Olimpija Ljubljana - Vienna Capitals 1-4 Innsbruck - Graz 99ers 2-3 Salzburg - Znojmo 1-3 Dornbirn - Villach 0-6 Linz - Klagenfurt 1-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo