Medveščak dobio novog trenera!

Nakon iscrpnih pregovora s kandidatima i finalnih dogovora, službeno je odlučeno da će momčad zagrebačkog KHL Medveščak u sljedećoj sezoni voditi Kanađanin Marty Raymond.

12.7.2011.
15:23
VOYO logo

"Nakon dugih gotovo pa 10 godina s momčadi Bakersfield Condors, onom 'starom' i ovom 'novom', naravno da mi je teško bilo odlučiti se na odlazak, no želja prema novim izazovima i mogućnost treniranja nove momčadi bile su jače. Nije lako otići na drugi kraj svijeta, u zemlju u kojoj nikada nisi bio, no kao trener uvijek težim ka pobjedi i nisam osoba koja će odustati. Volim izazove, a treniranje KHL Medveščak činio mi se kao kvalitetan izazov!", komentirao je novi šef u svlačionici MedvjedaMarty Raymond.

"Željeli smo trenera koji nije nužno bio povezan samo s Europom, nekog novog i svježeg. Raymond nam se učinio kao pravo ime, s rezultatima i kvalitetnim radom. Stoga smo nakon dugih razgovora i odličnih preporuka igrača i trenera, te razmatranja raznih opcija i razgovora s još nekoliko kandidata, odlučili potpisati jednogodišnji ugovor upravo s njim", kazao je predsjednik KHL Medveščak Damir Gojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz glavnog trenera Marty Raymonda, dužnosti pomoćnih trenera u sezoni 2011./2012. obavljati će domaćoj publici poznati Don MacLean i Ivo Ratej ml.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107040609006 arti-201106210624006 arti-201106070365006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike