Medveščak demantirao da su se igrači htjeli tući!

28.2.2011.
15:04
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka su u jednoj od najvažnijih utakmica sezone pred svojim navijačima u Ledenoj dvorani doživjeli težak poraz (5:2) i opasno doveli u pitanje plasman u doigravanje jer pet kola prije kraja regularnog dijela EBEL lige dijele poziciju na ljestvici s izravnim konkurentom za play-off.

Slovenska momčad nalazi se u maloj prednosti nad Medvjedima zbog boljeg međusobnog omjera te puno lakšeg ždrijeba u preostalih pet utakmica. Zbog 'crnih oblaka' koji su se nadvili nad zagrebački klub pokislo lice imao je i predsjednik Damir Gojanović:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je da neki naši igrači nemaju karakter ni muda. Puno utakmica ove sezone izgubili smo zbog toga. Mi očito nismo bili spremni za ovu utakmicu s Jesenicama. Možda je razlog tome bio umor nakon naporne utakmice s Red Bull Salzburgom. Ne znam, na papiru smo jači nego prošle sezone, ali nešto očito ne štima", kaže Gojanović, koji je svjestan da je doigravanje sada jako teško izboriti:

"Bit će jako, jako teško. No, igrači barem moraju dati sve od sebe, da budu čisti sami pred sobom. Ako ne izborimo doigravanje, mnogim igračima ćemo se morati zahvaliti na kraju sezone. Razgovarat ćemo o svemu. Nakon utakmice to nije imalo smisla jer su glave igrača bile jako vruće pa su se skoro i potukli u svlačionici", otkrio je prvi čovjek Medvjeda za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DEMANTIJ MEDVEŠČAKA:

"Netočna je i u cijelosti iz konteksta izvučena izjava predsjednika KHL Medveščak damira Gojanovića da je u svlačionici igrača Medveščaka nakon jučerašnje utakmice u Domu sportova umalo došlo do fizičkog obračuna igrača. Naime, predsjednik Kluba je na pitanje novinara 'Šta ste rekli igračima u svlačionici nakon utakmice?' odgovorio: 'Nisam ništa rekao, niti sam razgovarao s njima, glave su vruće, atmosfera je takva da bi se mogli međusobno potući!'. Također, ističemo kako je prostor svlačionice i kabina igrača prostor namijenjen prvenstveno igračima i treneru te sportskom osoblju Kluba. Predsjednik, članovi sportskog tima i suradnici Kluba prostorom svlačionice i kabina kreću se isključivo s opravdanim razlogom, osobito u vremenu prije i nakon utakmica što je novinarima i predstavnicima medija koji izvještavaju s utakmica i prate rad KHL Medveščak poznato. Apeliramo da se navedena izjava predsjednika KHL Medveščak ne izvlači iz konteksta te da se samim time ne narušava imidž igrača i vodstva zagrebačkog KHL Medveščak kao kluba koji vrlo jasno i snažno u svim svojim komunikacijama propagira nenasilje na ledu i u životu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201102130259006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo