Bravo! Ivica Kostelić najavio povijesno zlato za Hrvatsku!

Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim u utorak su propustili trening spusta za superkombinaciju, ali zato su u srijedu naši najbolji skijaši bili fantastični.

12.2.2014.
10:28
VOYO logo

Kostelić je s vremenom 1:17.59 osvojio 11. mjesto, dok je Natko bio sporiji šest stotinki od Ivice te je završio kao 13. S obzirom da je Kostelić imao samo 53 stotinki zaostatka za vodećim, s pravom se u petak možemo nadati prvoj zlatnoj olimpijskoj medalji za hrvatsko muško skijanje.

Na treningu su u srijedu sudjelovala 44 skijaša, a najbrži je bio Austrijanac Otmar Striedinger s vremenom 1:17.06. Talijan Peter Fill s deset stotinki zaostatka bio je drugi, a Norvežanin Kjetil Jansrud treći, sa 14 stotinki sporijim vremenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Superkombinacija skijaša na rasporedu je u petak (spust u 8 sati), kao i prilika za hrvatsku prvu i povijesnu zlatnu medalju u muškoj konkurenciji. Podsjetimo, Janica Kostelić je s četirima zlatnim medaljama i dvjema srebrnim najuspješnija alpska skijašica u povijesti Zimskih olimpijskih igara. Ivica je, pak, na Olimpijskim igrama dosad osvojio tri srebra, dva upravo u kombinaciji i superkombinaciji, a zlato bi mu dosad uvijek izmaknulo za 'milimetar'.

Vrijeme je...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike