LEGENDARNI ŠIMENC SLOMIO SE NAKON POTRESA U ZAGREBU: / 'Zamislite, oni mene zovu da pitaju kako sam. A kako je tek njima...'

Image
Foto: Screenshot

U najgore moguće vrijeme i rastuće epidemije koronavirusa Zagreb je pogodila nova nevolja

23.3.2020.
7:53
Screenshot
VOYO logo

Snimke Zagreba nakon niza potresa koje je zatresao metropolu u nedjelju rano ujutru obišle su svijet. Mnogi sportaši i klubovi javili su se putem društvenih mreža i dali podršku Zagrepčankama i Zagrepčanima. Dio njih pak podijelio je njihovu sudbinu, a među njima je u proslavljeni hrvatski vaterpolist DubravkoŠimenc. On je svoju priču podijelio putem Facebooka. Bio je dosta emotivan i suze i suze su same krenule.

Image
POTRES IZAZVAO JAKE EMOCIJE KOD NAŠIH SPORTAŠA: /

Vatreni, Hajduk i Cibona posvetili snažne poruke Zagrepčanima

Image
POTRES IZAZVAO JAKE EMOCIJE KOD NAŠIH SPORTAŠA: /

Vatreni, Hajduk i Cibona posvetili snažne poruke Zagrepčanima

“Ne dajte koroni da nas satare. Samo nemojte puno pametovati na društvenim mrežama o ovim divnim ljudima koji su se digli, liječnici, policija... Jer danas kad se sve počelo tresti, e da... vojska u Zagrebu uređuje svoj grad, hrvatska vojska. Nemojte samo izlaziti, molim vas, samo nemojte izlaziti. Javljaju se iz Italije. Zamislite, iz Italije oni mene zovu da pitaju kako sam. A kako je tek njima... Jučer dobijem poruku da se moli krunica. I izmolio sam je. Evo, javljaju se i s Malte. Evo, ako mogu kako pomoći, ljudi, samo javite”, poručio je Šimenc među ostalim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni za Zagreb

Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić rekao je u pak nedjelju kako će hrvatski reprezentativci "dati veliku pomoć" za Zagreb kojeg je ranije jutros uzdrmao najteži potres u posljednjih 140 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo iz jedne loše situacije u drugu. Jutros me zvalo puno ljudi, prijatelja, obitelj...potres je bio snažniji nego prije puno godina. Dogodio se kada smo obično svi u kućama. Situacija s virusom u Hrvatskoj nije tako teška, no potres je uništio bolnice, kuće...“, rekao je Rakitić u video isječku objavljenom na internetskoj stranici svog kluba Barcelone. O tome više možete pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo