TRENUTAK SLAVE / Legendarni brazilski nogometaš istrčao maraton u Berlinu, pobijedio ga 55-godišnjak

Image
Foto: Screenshot Twitter

Za njega je ovaj maraton imao poseban značaj. Kao što smo ranije spomenuli, on je trčao za svog oca, a sebi je postavio cilj da 42 kilometra završi ispod 3:40.00 što je i učinio

27.9.2022.
16:23
Screenshot Twitter
VOYO logo

Jedan od najvećih europskih maratona, onaj u Berlinu, održan je prošlog vikenda. Nevjerojatnu pobjedu je ostvario Eliud Kipchoge koji je još jednom srušio svjetski rekord, ali pažnju svjetske javnosti su dobili legendarni Brazilac Kaka i 55-godišnji John Casey.

Naime, nekadašnji dobitnik Zlatne lopte trčao je svoj prvi maraton u životu kako bi proslavio činjenicu da se njegov otac oporavio od posljedica zaraze koronavirusom. Brazilcu je za završetak maratona trebalo sasvim solidnih 3:38.06. Ono što je zaintrigiralo medije diljem svijeta je činjenica da je ispred Kake kroz cilj protrčao 55-godišnji veteran John Casey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Casey je ostvario nevjerojatan rezultat u kategoriji starijih od 55 godina, a slavu diljem svijeta donio mu je njegov klub koji je podijelio fotografiju na kojoj se vide on i legendarni Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Johnov osobni zvjezdani trenutak danas je bio prolazak kroz cilj s Kakom. To znači da Johnova sprema zadovoljava standarde AC Milana", napisao je Caseyjev klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak ni Kaka nije nezadovoljan završio utrku. Naime, za njega je ovaj maraton imao poseban značaj. Kao što smo ranije spomenuli, on je trčao za svog oca, a sebi je postavio cilj da 42 kilometra završi ispod 3:40.00 što je i učinio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo