LEGENDARNI ANTE KOSTELIĆ: / 'Sljemenska žičara je vrednija od fontana, a zna se zbog koga se tu održava Svjetski kup'

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Najbolje svjetske slalomašice i slalomaše ovoga vikenda očekuje nastup na Snježnoj kraljici, a sljemenskom stazom spustit će se čak sedam hrvatskih predstavnika.

5.1.2019.
7:55
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Legendarni Ante Kostelić gostovao je u Temi dana HRT-a uoči Snježne kraljice. Iskoristio je tu priliku te je prokomentirao potpisivanje Ugovora i darovanju zemljišta za izgradnju sljemenske žičare što je prvi korak u realizaciji projekta vrijednog 500 milijuna kuna.

Ivica i Janica najzaslužniji

"Šteta što nema još koja žičara na Sljemenu. Sljeme ima veliku vrijednost, posebno za mlade. Još po koja sljemenska žičara puno bi značila. Beskrajno je vrednije od fontana i bilo čega sličnoga. Jedno je obećanje, drugo je stvarnost", poručio je. Potom se svrnuo na sljemensku utrku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to bila samo vizija Vedrana Pavleka i mene, već su rezultati Ivice i Janice potaknuli uključivanje i Sljemena u Svjetski kup. Sljeme zauzima značajno i bitno mjesto u Svjetskome kupu, ali ne zbog specijalne atraktivnosti samog Sljemena već blizine velikog grada kraj skijališta", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike