LEGENDA SRPSKOG VATERPOLA NAJAVILA MEČ HRVATSKE I SRBIJE: / 'Takve utakmice su više od sporta'

Image
Foto: Screenshot

Bivši srpski vaterpolski reprezentativac s puno respekta najavio je večerašnju utakmicu

26.7.2018.
19:23
Screenshot
VOYO logo

Nekadašnji srpski vaterpolski reprezentativac Danilo Ikodinović nazvao je večerašnji polufinalni meč Srbije i Hrvatske u Barceloni "klasikom" i "vječitim derbijem", ali ga nije ga želio proglasiti "finalom prije finala" uz ocjenu da su u završnicu vaterpolskog prvenstva Europe stigle "najbolje četiri ekipe".

Finale prije finala

"Ovo polufinale je, što bi se reklo, klasik i vječiti derbi. E, sad - da li je ovo finale prije finala...? Najbolje četiri ekipe su zaista stigle do polufinala – Srbija, Hrvatska, Španjolska i Italija, pa ne bih bio baš toliko slobodan reći da je ovo finale prije finala", izjavio je Ikodinović za komercijalnu beogradsku TV Prva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od sporta

On je, uoči utakmice polufinala vaterpolskog prvenstva Europe između Srbije i Hrvatske u Barceloni, ocijenio da je taj meč "više od sporta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za nas možda jeste (finale) jer je svaki naš dvoboj s Hrvatima više od sporta, iako više i nema takvih tenzija. 'Izduvalo' se to malo, nije kao što je nekad bilo, prije svega u vremenu poslije rata. Ali, Bogu hvala da je tako! Vidite izjave obje strane i sami, svi se znaju mnogo dugo i, prije svega, drugari su i prijatelji", ocijenio je Ikodinović, jedna od nekadašnjih zvijjezda srpskog vaterpola.

Vjeruje u Srbiju

Kometirajući kakav ishod očekuje kad večeras "Delfini" i "Barakude" zaplivbaju jedni protiv drugih, Ikodinović je optimist. "Naravno, ja verujem da smo mi ti koji idu u finale", rekao je nekdašnji vaterposlki reprezentativac Srbije Danilo Ikodinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

25 susret

Hrvatska i Srbija se večeras od 20.30 sati u Barceloni sastaju u polufinalu prvenstva Europe. Bit će to 25. meč dviju reprezentacija, a Srbija vodi sa 13-10, uz dva neodlučna ishoda, ali je Hrvatska pobijedila "delfine" u posljednja tri susreta - u polufinalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti, te dva puta u novom takmičenju Europa kupa, kad su meča odigrana u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo