Play ponuda

Medvescak otpisao dvojicu najstarijih igraca

shimmer fallback

Kanadski hokejasi Jason Krog i Darren Haydar vise nisu clanovi Medvescaka, nakon sto su klub i dvojica napadaca sporazumno raskinuli ugovore.

17.9.2014.
17:46
Play ponuda

Radi se o dvojici hokejasa koji su dosad bili najstariji u Medvescakovoj svlacionici. Krog ce u listopadu proslaviti 39. rodendan, a Haydar ce u istom mjesecu napuniti 35 godina. Korg je posljednji od pet nastupa imao u domacem porazu (1-4) od Torpeda, a Haydar je odigrao utakmicu manje. Obojica su ostali bez pogodaka u Medvescakovom dresu, a u statistici ce im ostati zapisana po jedna asistencija.

Krog i Haydar postali su prekobrojni nakon sto su u klub stigla dvojica novih napadaca, 25-godisnji Amerikanac Aaron Palushaj i 24-godisnji Kanadanin James Wright, koji su u utorak doputovali u Zagreb i vec bi u cetvrtak (20 sati) protiv moskovskog CSKA mogli biti u sastavu Medvescaka.

"Dolaskom novih igraca odlucili smo zavrsiti suradnju s Krogom i Haydarom. Zelimo im sve najbolje u nastavku karijere i zahvaljujemo na suradnji i nastupima za nas klub", kratko je izjavio sportski direktor Medvescaka Aaron Fox za sluzenu internetsku stranicu kluba.

Play ponuda
Play ponuda