Medvescak otpisao dvojicu najstarijih igraca

Kanadski hokejasi Jason Krog i Darren Haydar vise nisu clanovi Medvescaka, nakon sto su klub i dvojica napadaca sporazumno raskinuli ugovore.

17.9.2014.
17:46
VOYO logo

Radi se o dvojici hokejasa koji su dosad bili najstariji u Medvescakovoj svlacionici. Krog ce u listopadu proslaviti 39. rodendan, a Haydar ce u istom mjesecu napuniti 35 godina. Korg je posljednji od pet nastupa imao u domacem porazu (1-4) od Torpeda, a Haydar je odigrao utakmicu manje. Obojica su ostali bez pogodaka u Medvescakovom dresu, a u statistici ce im ostati zapisana po jedna asistencija.

Krog i Haydar postali su prekobrojni nakon sto su u klub stigla dvojica novih napadaca, 25-godisnji Amerikanac Aaron Palushaj i 24-godisnji Kanadanin James Wright, koji su u utorak doputovali u Zagreb i vec bi u cetvrtak (20 sati) protiv moskovskog CSKA mogli biti u sastavu Medvescaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolaskom novih igraca odlucili smo zavrsiti suradnju s Krogom i Haydarom. Zelimo im sve najbolje u nastavku karijere i zahvaljujemo na suradnji i nastupima za nas klub", kratko je izjavio sportski direktor Medvescaka Aaron Fox za sluzenu internetsku stranicu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo