KRAJ SEZONE ZA MEDVEŠČAK: / U utakmici punoj preokreta niti hat-trick Morleyja nije bio dovoljan za pobjedu protiv Linza

Image
Foto: PIXSELL

Uz Black Wingse, prolazak u polufinale doigravanja u utorak su osigurali i Vienna Capitalsi, Red Bull Salzburg i Bolzano

20.3.2018.
22:08
PIXSELL
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli izboriti sedmu utakmicu četvrtfinala doigravanja EBEL lige protiv Black Wingsa, u šestom dvoboju igranom u Domu sportova izgubili su sa 4-5 (0-1, 3-1, 1-3) i tako u konačnici izgubili sa 2-4 u seriji.

Medveščak je u šestom susretu bio ravnopravan suparnik većim dijelom utakmice, no niti tri pogotka sjajnog Tylera Morleya nisu bili dovoljni da se izbori odlučujuća sedma utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koban početak treće trećine

Gosti iz Linza su inicijativu u prvoj trećini okrunili golom Fabija Hofera (15:26), no u drugom dijelu "medvjedi" su zaigrali daleko angažiranije što je donijelo i rezultat, odnosno preokret i vodstvo od 3-2. Morley (27:03) je svojim prvim golom poravnao na 1-1, potom je Shane O'Brien (32:18) donio novu prednost Black Wingsima, no vrlo brzo je Morley (33:48) još jednom izjednačio, da bi Sondre Olden (35:08) pogodio za prvo, ali nažalost i jedino vodstvo Medveščaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kobnim se pokazao početak trećeg dijela kada je Brian Lebler (40:54, 43:44) s dva brza pogotka osigurao novi preokret, da bi Rick Schofield (49:11) sredinom treće trećine povisio na 5-3 za Linz. Ipak, Morley (55:09) je golom u situaciji s dva igrača više vratio nadu Medveščaku, no rezultat se više nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je protiv Black Wingsa poveo sa 2-0 u seriji, no uslijedila su četiri uzastopna poraza i završetak sezone u EBEL-u.

Uz Black Wingse, prolazak u polufinale doigravanja u utorak su osigurali i Vienna Capitalsi, Red Bull Salzburg i Bolzano, svi su svoje suparnike u četvrtfinalu izbacili sa po 4-2 u pobjedama. Vienna je bila bolja od Innsbrucka, Salzburg od Dornbirna, a Bolzano od KAC-a iz Klagenfurta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo