KOSTELIĆ OTVORIO PALJBU: / 'Niste fer, oduzeli ste mi priliku za vrhunski rezultat!'

Image

Ivica Kostelić danas nije nastupio u alpskoj kombinaciji u Kitzbühelu, utrci u kojoj je četiri puta pobjeđivao u karijeri.

22.1.2016.
22:03
VOYO logo

Inače, u utrci je slavio Francuz Alexis Pinturaut, a bodove su osvojili Filip Zubčić (17.) i Natko Zrnčić-Dim (18.), a Kostelić, koji je u utrci superveleslaloma trebao startati s brojem 82, jako se naljutio na organizatore. Svoju ljutnju zbog visokog startnog broja na utrci na kojoj je čak jednom slavio, Ivica je objasio na svom Facebook profilu.

Image
TROSTRUKO SLAVLJE FRANCUZA: /

Veliki propust vodećeg, Hrvati osvojili bodove

Image
TROSTRUKO SLAVLJE FRANCUZA: /

Veliki propust vodećeg, Hrvati osvojili bodove

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Kostelić, koji je bio ukupni pobjednik Svjetskog kupa 2011. govorio općenito, već je u svom obraćanju jučer izravno prozvao odgovorne:

"Poruka je namjenjena predstavnicima FIS-a: Markusu Waldneru, glavnog sucu FIS-a na utrkama muškog Svjetskog kupa. Kitzbuheler ski klubu kao organizatoru utrka Hahnenkamm u Kitzbuhelu, trenerima i natjecateljima Svjetskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pitanje pravednosti'

Sutra se u Kitzbuhelu voze superveleslalom i alpska kombinacija koja podrazumijeva jednu dodatnu slalomsku voznju uvečer sto se zajedno s vremenom superveleslaloma broji za alpsku kombinaciju.

Moje trenutna pozicija u startnom poretku alpske kombinacije je 7. Sutra moram startati superveleslalom sa brojem 82, dakle prema startnom poretku superveleslaloma. Smatram da je mnogim kombinatorcima koji se nalaze u sličnoj poziciji kao i ja stvoren programirani hendikep te nam je već prije starta utrke oduzeta fer prilika za vrhunski rezultat u alpskoj kombinaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako mogu gotovo sigurno pretpostaviti vaš odgovor, ja iznosim ovaj primjer kao otvoreno pitanje pravednosti takvih zakona, a također to predstavljam svekolikoj svjetskoj sportskoj javnosti da i ona procijeni da li je to fer i u duhu sportskih vrijednosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo