Play ponuda

KORONAVIRUS UŠAO I U MLADOST: / Odbojkaši u samoizolaciji; 'Ovo je šok za sve nas'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Ovo je šok za sve nas. Ako će tako biti i u buduće, da zbog svakog pozitivnog pojedinca moramo u samoizolaciju svi u klubu, onda možemo zaboraviti na sport i natjecanje'

22.9.2020.
12:30
Luka Stanzl/PIXSELL
Play ponuda

Odbojkaši HAOK Mladost neće, kako danas protiv prvaka Albanije tako ni preksutra protiv najbolje mađarske momčadi Kaposvara, odigrati utakmice zagrebačkog turnira prvog kruga kvalifikacija za Ligu prvaka. Uzrok je koronavirus.

shimmer fallback
shimmer fallback

SVE NAJNOVIJE INFORMACIJE O KORONAVIRUSU U HRVATSKOJ I SVIJETU PROČITAJTE - OVDJE

Pozitivnim se pokazali testovi posljednje dvojice igrača

Kako je izviješćeno iz zagrebačkog kluba, pozitivnim su se pokazali testovi posljednje dvojice igrača Mladosti koji su, sukladno pravilima CEV prije europskih nastupa, testirani. Tako će čitava muška momčad Mladosti zbog dva pozitivna igrača na COVID-19 morati 14 dana u samoizolaciju! A to su doznali dan odigravanja utakmice 1. kola Lige prvaka koje sada neće biti.

Nadalje, to ne samo da znači da Mladost neće igrati ovog tjedna u Zagrebu, već ih neće biti niti za tjedan dana, na turniru u mađarskom gradu Kaposvaru.

'Još postoji samo nada da se sutra odigra utakmica ženskih sastava Mladosti i slovenskog Kamnika'

"Još postoji samo nada da se sutra (srijeda) odigra utakmica ženskih sastava Mladosti i slovenskog Kamnika, također kvalifikacije za Ligu prvakinja. Rezultate tih svih testova tek očekujemo. No, ovo je šok za sve nas. Ako će tako biti i u buduće, da zbog svakog pozitivnog pojedinca moramo u samoizolaciju svi u klubu, onda možemo zaboraviti na sport i natjecanje. Bolje da nam se to kaže odmah da se možemo pripremiti", rekao je Darko Antunović, sportski direktor HAOK Mladost u klupskom priopćenju.

Play ponuda
Play ponuda