KONAČNO PREKID CRNOG NIZA: / Sjajni Zagreb odjurio do važne pobjede

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

U susretu devetog kola A skupine Lige prvaka rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb su u Areni pobijedili Beşiktaş s 32:26 (14:11) i tako uzvratili turskom sastavu za poraz u Istanbulu.

26.11.2015.
21:04
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

U njihovom prvom susretu Beşiktaş je pobijedio s 32:30 i to je za sada jedina pobjeda turskog sastava u skupini. PPD Zagreb je u četvrtak nastupio bez ozlijeđenih Luke Stepančića, Leona Šušnje i Stipe Mandalinića, no pobjeda niti jednog trenutka nije bila upitna. Zagrebaši su na taj način prekinuli niz od tri uzastopna poraza u ovom natjecanju.

Raspoloženi Vujić

Rukometaši Veselina Vujovića otvorili su utakmicu čvrsto i agresivno i vrlo brzo su stigli do vodstva 5:0. U minutama koje su uslijedile Beşiktaş je malo po malo smanjivao zaostatak, približivši se u dva navrata na gol zaostatka (11:10, 12:11). Hrvatski prvak se u završnici poluvremena uozbiljio i na odmor se otišlo rezultatom 14:11. U drugom dijelu prednost Zagreba se kretala od tri do konačnih šest golova prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski sastav su do pobjede predvodili Stefan Vujić s devet, Zlatko Horvat sa šest, te Luka Šebetić sa četiri gola, dok su u turskim redovima najefikasniji bili Darko Đukić sa sedam, te Nemanja Pribak i Tolga Ozbahan s po četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U idućem kolu PPD Zagreb 5. prosinca gostuje u Poljskoj kod Wisle Plock. Na ljestvici vode PSG i Flensburg-Handewitt s po 14 bodova, no njemački sastav ima utakmicu više. Vezsprem je treći s 13 bodova, a zatim slijede Kiel i PPD Zagreb s po osam bodova. U drugi krug natjecanja plasirat će se po šest najboljih momčadi iz skupina A i B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo