Medvjedi namučili veliki Dinamo

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka u svom su 47. ovosezonskom nastupu u KHL-u u Ledenoj dvorani Doma sportova izgubili od Dinama iz Moskve sa 3-4 (1-2, 2-1, 0-0; 0-1) u produžetku.

15.1.2015.
21:48
VOYO logo

Medveščak je vodio sa 1-0 i 3-2, ali je protiv favoriziranog suparnika na kraju osvojio samo bod.

Prvi gol na utakmici postigao je Martin St. Pierre (9:07), no do kraja prve trećine gosti su preokrenuli rezultat preko Maksima Karpova (17:05) i Jurija Babenka (17:45). Sredinom drugog dijela Andrew Hutchinson (27:22) je prvo poravnao na 2-2, da bi Ville Leino (32:38) sjajnim driblingom zaobišao gostujućeg vratara i pogodio za 3-2. Ipak, Karpov (38:26) je svojim drugim golom na utakmici minutu i pol prije kraja druge trećine poravnao na 3-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je odlučena kontroverznom odlukom sudaca u produžetku kada su nakon podužeg pregledavanja snimke procijenili da je pločica koju je prema vratima Medveščaka uputio Kaspars Daugavins (62:33) prešla gol-liniju iako je dojam kako ju je od ulaska u vrata zaustavila stativa.

Medveščak je sada ponovno posljednji, 14. u Zapadnoj konferenciji sa 55 bodova, dva manje uz utakmicu više od 12. Atlanta i 13. Slovana, dok mu osmi Torpedo, koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje, bježi sedam bodova. Dinamo se, pak, učvrstio na četvrtom mjestu Zapada sa 91 bodom, pet manje od trećeg Jokerita i sedam više od petog Dinama iz Minska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za dva dana Medveščak će u Ledenoj dvorani ugostiti sedmi sastav Zapada Soči, koji mu bježi osam bodova, te mora pobijediti kako bi ostao u igri za doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike