FOTO: / Medveščak u Areni upisao posebno važnu pobjedu

Hokejaši Medveščaka u zagrebačkoj su Areni pobijedili Atlant 4:2 i sasvim se približili doigravanju KHL lige u svojoj prvoj sezoni u najjačem klupskom kontinentalnom natjecanju.

23.1.2014.
20:15
VOYO logo

Za Medvjede je ova pobjeda posebno bitna jer su povećali prednost pred Atlantom koji je na devetom mjestu u Zapadnoj konferenciji i prvi je izvan doigravanja. Naš je jedini predstavnik u ligi trenutno šesti u konferenciji.

Zagrepčani su poveli već u trećoj minuti pogotkom Mikea Glumca, a gosti su do izjednačenja došli u trećoj minuti druge dionice kad je mrežu pogodio Sergej Šmeljov. Atlant, međutim, nije dugo uživao u egalu budući da je uslijedio bljesak Matta Ellisona, koji je zabio u petoj i osmoj minuti druge trećine, oba puta na asistenciju Charlesa Lingleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtoj minuti završne dionice je smanjio Jevgenij Artjuhin, a konačnih 4:2, manje od tri minute kasnije, postavio je Bill Thomas.

Sljedeću utakmicu Medveščak igra u subotu u Zagrebu protiv Lokomotiva iz Jaroslavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak - Atlant 4-2 (1-0, 2-1, 1-1)

Redoslijed: 1. Dinamo Moskva 102 (47 utakmica), 2. SKA St. Peterburg 92 (47), 3. Lev Prag 86 (47), 4. Donbass 85 (47), 5. CSKA Moskva 83 (49), 6. Medveščak 81 (48), 7. Dinamo Riga 80 (47), 8. Lokomotiv 72 (47)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo