KAPETANU SVJETSKIH PRVAKA UPITAN NASTAVAK KARIJERE: / 'Ovo je šok za mene. Imam samo 27 godina i ne znam što će biti'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Sukno je najvjerojatnije završio talijansku avanturu s obzirom da mu ugovor istječe na ljeto, a ne zna se ni što će biti kasnije.

22.12.2017.
21:21
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Prije malo više od dva mjeseca vaterpolski klub Pro Recco objavio je vijest o srčanim problemima hrvatskog reprezentativnog kapetana Sandra Sukna, a kako se ispostavilo stvari su dosta ozbiljne.

"Rezultati kardioloških testiranja prije početka sezone zahtijevali su daljnje pretrage. Sukno je zbog toga posjetio doktora Paola Zeppillija koji mu je odredio dva mjeseca odmora prije nastavka napora. Cijeli klub je uz Sandra, sigurni smo da će veliki sportaš uspješno proći kroz ovo teško razdoblje”, stajalo je u priopćenju kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sada se pokazalo da su stvari puno ozbiljnije što je iz Pro Recca potvrdio u petak navečer. Klub je, naime, objavio da će Sukno propustiti ostatak sezone.

Upitan nastavak karijere

"To je jako bolno za nas, ali zdravlje svakog sportaša je prioritet. Želimo se zahvaliti liječniku Paolu Zeppilliju na profesionalnosti i ljudskosti. Odricanje jednog od najboljih igrača na svijetu je veliki teret za ostatak sezone za našu momčad u Europi i Italiji", rekao je predsjednik Pro Recca Maurizio Felugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukno je najvjerojatnije završio talijansku avanturu s obzirom da mu ugovor istječe na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je šok za mene jer imam samo 27 godina. Sada ću napraviti još pretraga da vidimo kakvo je stanje i što će biti s mojom karijerom. Nije ugodno", rekao je Sukno za Tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo