JUG PRVAK HRVATSKE: / Dubrovčani osvojili 13. naslov prvaka otpuhavši zagrebačku Mladost! Mornar osvojio treće mjesto

Image

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja osvojili su 13.

15.5.2017.
20:01
VOYO logo

Jug CO je u prvom susretu slavio 7-1, u drugoj utakmici je bilo 13-6, a večeras 11-4 za ukupnih 3-0.

Image
Image

JUG PORAŽEN KOD FAVORITA: Sandro Sukno potopio svoju bivšu momčad

Mladost se dobro držala tek u prvih 10 minuta do rezultata 2-2. Nakon toga uslijedilo je čak 20 minuta bez gola zagrebačkog sastava dok je Jug pritom zabio devet golova za uvjerljivih 11-2. Do kraja utakmice gosti su tek ublažili poraz postigavši dva gola za konačnih 11-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obradović najefikasniji u pobjedi Juga

Domaćine su do pobjede predvodili Paulo Obradović s tri, te Felipe Perrone i Maro Joković sa po dva gola, dok je Marko Bijač imao četiri obrane. U redovima Mladosti najefikasniji je bio Ivan Domagoj Zović s dva gola, dok je Frano Vićan sakupio devet obrana.

Image
Image

Dubrovčanima je to osmi trofej u nizu, te 59. ukupno. U posljednje dvije sezone, od kraja kalendarske 2015. godine, seniorska momčad Juga osvojila je sve što se može osvojiti. Prošla sezona je bila najuspješnija u povijesti kluba - pet finala i pet trofeja. Osvojeni su hrvatsko prvenstvo i kup, Regionalna liga, Liga prvaka i europski Superkup. Ove sezone dubrovački sastav je ponovo osvojio prvenstvo, hrvatski Kup i Regionalnu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mornar osvojio treće mjesto

Treće mjesto osvojio je Mornar koji je u trećoj, odlučujućoj utakmici pobijedio Primorje na Kantridi rezultatom 11-10. Antonio Buha sa četiri gola i Antun Goreta sa tri gola bili su najefikasniji kod Mornara, dok su kod Riječana Duje Peroš, Ante Vukičević i Ivan Buljubašić zabili po dva gola.

Image
Image

Još ranije vaterpolisti POŠK-a su u borbi za peto mjesto bili bolji od Jadrana, dok je Medveščak sedmi nakon što je bio bolji od Solarisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo