JOŠ IMA NADE: / Velika pobjeda Medveščaka usred Moskve

Image
Foto: Pixsell, Igor Kralj

Hokejaši Medveščaka u 52. su ovosezonskom nastupu u KHL-a kao gosti pobijedili moskovski Spartak s 4:1 (1:0, 3:1, 0:0), te im tako uzvratili za poraz na domaćem ledu od prije pet dana.

13.1.2016.
21:10
Pixsell, Igor Kralj
VOYO logo

Prva trećina pripala je Medveščaku, a jedini pogodak zabio je Mike Glumac (2:14). Odmah na startu druge trećine Spartak je poravnao golom Lukaša Radila (20:19). No, Medvjedi su ponovno poveli u 24. minuti. U razmaku od 19 sekundi dva puta su zatresli mrežu protivnika, a strijelci su bili Toukka Mantyla (23:23) i Jesse Saarinen (23:42). Toukka Mantyla (28:21) potom još jednom pogađa mrežu i zagrebački klub uoči zadnje trećine ima vodstvo 4:1.

Lov na Slovan

U posljednjoj trećini više nije bilo pogodaka i Medveščak je došao do vrijedne pobjede koja ga ostavlja u igri za doigravanje. Medveščak ima 71 bod, te zauzima deveto mjesto u Zapadnoj konferenciji s dva boda manje od osmog Slovana iz Bratislave, koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje. No, Slovan ima i dvije utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećoj utakmici, 16. siječnja, Medveščak dočekuje Dinamo iz Moskve. To će biti posljednja domaća utakmica Medvjeda u ligaškom dijelu sezone, a potom ih čeka još sedam gostovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo