JEDAN LAJK JE KRIV ZA SVE: / Milijune Kanađana je bacio u trans!

Image

Steven Stamkos je vjerojatno među pet najboljih hokejaša svijeta, a jedan njegov potez na društvenoj mreži uzročio je potpunu pomutnju u Kanadi.

10.12.2015.
13:40
VOYO logo

Kanadskom reprezentativcu čiji je otac iz Makedonije ovog ljeta ističe ugovor s Tampom, a koji god klub ga uspije dovesti, za to će morati platiti rekordnu plaću u NHL ligi. Hokejaški ljubitelji, ali i mediji, već tjednima špekuliraju o njegovim daljnjim koracima u karijeri, pogotovo jer nema naznaka da će potpisati novi ugovor sa sadašnjim klubom.

Povratak u rodni grad

Svi klubovi lige bi ga rado vidjeli u svojim redovima, ali zbog 'salary capa' neće biti previše opcija. Jedna od njih će sigurno biti Toronto, meka hokeja, ali i grad koji od 1967. godine čeka naslov prvaka. Milijuni navijača su očajni zbog godina neuspjeha, a Stamkos, dečko rođen u najvećem kanadskom gradu trebao bi biti taj koji će vratiti Stanley kup u domovinu hokeja. Priča izgleda bajno, a samo jedan njegov potez na Twitteru uzbudio je cijeli hokejaški svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Steven je, naime, označio da mu se sviđa tekst koji govori o tome kako bi Toronto Maple Leafsi trebali ustrajati na njegovom dovođenju. Da stvar bude zanimljivija, Stamkos je na svom profilu samo dva puta u životu 'lajkao' objave. U ljeto 2014. kada su pisalo da bi on mogao slijediti primjer NBA zvijezde LeBrona Jamesa i vratiti se u rodni grad. Tada se pravdao da mu je mobitel bio u džepu i slučajno stisnuo 'like', te kasnije maknuo tu objavu.

Palac kriv za sve

Ovog puta je brže-bolje provalio da mu je palac slučajno stisnuo 'lajk', a da nije bio niti svjestan. Taj 'lajk' je prouzročio posebne emisije na sportskim radio stanicama, na stotine kartica analiza zašto (ne)bi trebao potpisati za Leafse, kao i potpunu pomutnju među hokejaškim fanovima na društvenim mrežama i forumima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da li se Stamkos samo šali i navlači navijače diljem svijeta ili je stvarno ozbiljan u namjeri povratka kući, saznat ćemo na ljeto, a sada smo još jednom saznali koliko je snažan učinak društvenih mreža...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo