Janica Kostelić opet na štakama!

Nakon završetka proljetnih priprema, Ivica Kostelić se uputio na odmor i to na opasnu avanturu gumenjakom do Peloponeza i natrag.

5.6.2012.
18:20
VOYO logo

Došlo je i njegovih pet minuta, ili preciznije, tri tjedna godišnjeg odmora. Ivica Kostelić krenuo je na put dugačak oko 2.000 nautičkih milja koji će trajati ukupno 23 dana. S Ivicom će u posadi biti prijatelj Matko Stanković, a pridružit će im se i Šime Stipaničev.

Putovanje gumenjakom dugačkim 7,4 m počelo je u ACI marini Ičići, a Ivica ima i točno određenu rutu. Plovit će preko Tribunja, Mljeta, Dubrovnika, Zelenike, Bijele, Budve, Ulcinja, ušća Bojane, Shengjina, Savande, Krfa, Paxosa, AntiPaxosa, Levkasa, Kefalonije, Zakintosa, Methoni, Khytira, Hidre, Korintskog kanala i zaljeva te ponovo završiti u matičnoj luci negdje oko 28.lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Veselim se pravom odmoru kakav sam želio i volim jer su to jedina tri tjedna tokom godine kad se mogu opustiti i uživati u ronjenju i moru'', kratko je poručio Ivica.

Skijašku legendu su u veliku morsku avanturu ispratili djevojka Elin Arnasdottir i sestra Janica Kostelić, koja je prije nekoliko tjedana obavila još jednu operaciju koljena i na oproštaju je hodala uz pomoć štaka. Glasnogovornik naše reprezentacije Nenad Eror otkrio nam je da se radi o ozljedi koljena, te da je Janica nakon završetka sezone ponovno morala na operaciju meniskusa. Oporavak za sada teče po planu, a nadamo se da je ovo bila zadnja Janičina operacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo