BARAKUDE SPREMNE ZA AKCIJU / Izbornik Ivica Tucak objavio konačan popis reprezentativaca za Olimpijske igre. Evo tko će igrati za Hrvatsku u Tokiju

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Prije puta u Tokio reprezentacija će još nastupiti na turniru u Cagliariju

8.7.2021.
12:58
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis od 13 igrača na koje računa na Olimpijskim igrama u Tokiju (23. srpnja - 8. kolovoza). Nastup u skupini B na OI Hrvatska će otvoriti 25. srpnja protiv Kazahstana, a potom ih očekuju Srbija, Španjolska, Australija te Crna Gora.

"Ovo je najteža odluka za svakog trenera i izbornika. Nakon prvotnih kvalifikacija za Olimpijske igre, a potom i iscrpnih priprema, odabrali smo trinaestoricu igrača koji će predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama. To su po mojoj procjeni, u konzultaciji s ostalim suradnicima, u ovom trenutku najboljih trinaest. Želim se zahvaliti svim igračima koji su od početka uključeni u pripreme reprezentacije. Zahvaljujući njihovom zajedničkom radu, želji i volji uspješno smo iznjedrili trinaest najkvalitetnijih igrača. Hvala svakome pojedinačno. Uspjeh u Tokiju bit će naš zajednički", rekao je izbornik Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tko sve putuje

Prije puta u Tokio reprezentacija će još nastupiti na turniru u Cagliariju. Prvu će utakmicu Hrvatska odigrati u petak u 20.30 sati protiv Rusije, dok je u subotu od 19 sati igrati protiv domaćina Italije.

Po završetku turnira, u nedjelju reprezentativci odlazi kućama te se ponovo okupljaju u Zagrebu 15. srpnja kada nastavljaju s pripremama do odlaska u Tokio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA VATERPOLSKA REPREZENTACIJA:

VRATARI: Marko Bijač, van Marcelić
CENTRI: Luka Lončar, Josip Vrlić
BRANIČI: Andro Bušlje, Marko Macan, Paulo Obradović
NAPADAČI: Lovre Miloš, Maro Joković, Xavi Garcia, Ante Vukičević, Luka Bukić, Loren Fatović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo