SENZACIJA / Ivan Bertić i Vito Košar prvaci Europe u tajlandskom boksu: Šokirali su Ankaru svojim nevjerojatnim pothvatom

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Ivan Bertić obranio pojas prvaka Europe u Muay Thaiju, Vito Košar postao je novim prvakom Europe. Oba borca su se natjecala na EP-u za amatere do 23 godine

28.3.2023.
20:20
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Senzacija na Europskom prvenstvu za amaterske borce u Muai Thaiju do 23 godine u Ankari. Ivan Bertić obranio je naslov prvaka Europe, a Vito Košar po prvi put se okitio pojasom najboljeg na Starom kontinentu.

Image
UNIŠTIO GA JE /

Opaki Ivan Bertić poput Cro Copa čovjeka poslao na spavanje: 'Pogodio sam ga u glavu i na nosilima su ga iznijeli'

Image
UNIŠTIO GA JE /

Opaki Ivan Bertić poput Cro Copa čovjeka poslao na spavanje: 'Pogodio sam ga u glavu i na nosilima su ga iznijeli'

Turčin Osman Furkan Karakay, suparnik Ivana Bertića, ljutito je reagirao prema sucu nakon prekida nakon čega mu je isti na engleskom poručio: "Što to radiš? Zbog ovog te mogu odmah, momentalno diskvalificirati"- Nakon toga se Osman smirio a sudac ga je provjerio je li s njim sve u redu. Fotografija dolje je ta situacija. Sporno guranje i nedolično ponašanje je bilo netom prije, kad su sudac i turski borac bili u kutu s lijeve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Vito Košar svladao je opasnog Mađara Marcella Szombatia. Uneredio ga je spinning back elbowom u prvoj rundi i taj potez je bio ključan. Nakon toga, Hrvat je dominirao. Borbu je dobio prekidom u drugoj rundi.

"U dvorani smo, sjedimo i gledamo, veselimo se, ne vjerujemo... Sreći nema kraja, čestitke kompletnoj reprezentaciji Hrvatske, svim reprezentativcima a posebno našim dečkma iz Zagreba. Oni su napravili senzaciju. Mukotrpan trening je došao na naplatu, odricanje, krv, znoj i suze. Ovim putem želimo poručiti da želimo još više mečeva i evenata u Zagrebu jer to je jedini način putem kojeg ćemo stvarati ovakve dobre borce. Hrvatska ima kvalitetu, Zagreb ima kvalitetu. Zagreb ima najveću meku i Zagreb je centar najboljih boraca u Tajlandskom boksu. I to nije sve. Volio bih tu spomenuti i Viktora ZamanaHelu Mihovila ČuzićaJasmina Bajrovića Emila Zoraja koji su oplemenili tajlandski boks u Zagrebu. Presretni smo", poručio nam je Sandrino Starčević, predsjednik ZG saveza Tajlandskog boksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVDJE pročitajte čitav kronološki slijed turnira današnjeg dana u Ankari. Net.hr je jedini od main stream medija u Hrvatskoj imao LIVE - STREAM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo