Play ponuda

I ODBOJKAŠICE MLADOSTI U SAMOIZOLACIJI ZBOG KORONAVIRUSA: / 'Zbog ove svjetske pandemije smo ispali prije no što smo zaigrali'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon testirranja je potvrđeno da je zaraženo nekoliko igračica, a klub nije precizirao koliko i njihova imena

22.9.2020.
15:37
Luka Stanzl/PIXSELL
Play ponuda

Nakon jučerašnje odluke da su zbog pozitivnih igrača na koronavirus odbojkaši HAOK Mladosti završili u 14-dnevnoj samoizolaciji u utorak je istu sudbinu doživjela i ženska ekipa zagrebačke Mladosti.

Image
KORONAVIRUS UŠAO I U MLADOST: /

Odbojkaši u samoizolaciji; 'Ovo je šok za sve nas'

Image
KORONAVIRUS UŠAO I U MLADOST: /

Odbojkaši u samoizolaciji; 'Ovo je šok za sve nas'

Testiranje su potvrdile da je zaražena nekolicina igračica, a klub nije precizirao koliko i njihova imena, ali su priopćili da nijedna od zaraženih nema simptome.

Mladostašice su u srijedu u 21 sat trebale u Zagrebu odmjeriti snage sa slovenskim predstavnikom Calcit KAMNIK u ovogodišnjoj Ligi prvakinja, ali se ta utakmica neće igrati.

Ništa od 'festivala odbojke'

"Nažalost, nakon odbojkaša, COVID-19 je potvrđen i kod nekih igračica Mladosti te su i one od danas u 14-dnevnoj samoizolaciji. Festival odbojke koji je trebao biti u našoj dvorani ovaj tjedan ipak nećemo gledati. Ovo je velika šteta u financijskom a pogotovo u sportskom smislu jer smo ove sezone stvarno imali dobre ekipe i po prvi put sreće na izvlačenju Lige prvaka. Nažalost, zbog ove svjetske pandemije smo ispali iz natjecanja i prije odigravanja na sportskom terenu", kazao je sportski direktor HAOK Mladost Darko Antunović.

U ponedjeljak navečer su svi odbojkaši zagrebačke HAOK Mladosti zbog dva pozitivna igrača na koronavirus morali u samoizolaciju, a otkazan je 1. turnir Lige prvaka u Zagrebu koji se trebao igrati u Domu odbojke Bojan Stranić.

Play ponuda
Play ponuda