Janica prvi put progovorila o problemu koji muči cijeli svijet

Janica Kostelić na svom je blogu objavila dojmove s nedavno završene Olimpijade u Sočiju, a između mora lijepih stvari, spomenula je i što je najviše brine.

15.3.2014.
9:08
VOYO logo

Janica je u postu pod nazivom 'Moje sjećanje na Soči' opisala kako je ona vidjela zadnju Olimpijadu obitelji Kostelić te što ju je oduševilo, a što zabrinulo i rastužilo.

Priču iz Sočija iz pera legendarne skijaške kraljice prenosimo u cjelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad malo vrijeme prođe, kad se slegnu dojmovi, još je lakše vidjeti kako ti je negdje bilo – lijepo.

I kad razmišljam o Sočiju, sad, kad smo već ponovo u ritmu Svjetskog kupa, mogu o Olimpijskim igrama razmišljati samo sa širokim osmijehom na licu. Istina, bilo je tu stvari koje nisu čista pozitiva… Ja sam se najviše zamislila o priči o vremenu, koje je, istina, bilo prekrasno, no, koliko sam čula nije bilo potpuno djelo prirode, već ljudskog faktora. Na žalost, taj ljudski faktor previše se upliće u njezin 'posao', pa nije čudo da nam i priroda vraća vremenskim ekstremima, kad ljudi pokvare njezin balans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, naš 'balans' u Sočiju nitko nije mogao pokvariti, pa smo mi iz Rusije otišli presretni s još jednom medaljom. :) Jako mi je drago i zbog svih ostalih osvajača medalja, pogotovo zlatnih, pa čak i one Sandra Vilette ;) Jer, svaka ta priča je posebna. I ona Vilettina, i ona od Marija Matta, skijaša iz stare garde, o curama da i ne pričam, od Riesch, Fenninger, a pogotovo Maze... Žao mi je jedino što Bode nije osvojio zlato, jer znam što bi mu to značilo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je puno fascinantnih priča, od onih na sportskom terenu, kao i izvan. Puno se pisalo o osiguranju, koje je stvarno bilo izuzetno jako, ali i potpuno neprimjetno tako da ga mi gotovo nismo 'osjetili'. Ipak, od svih priča i doživljaja, ono što ću ja možda i najviše pamtiti iz Sočija su - jutra. Prekrasna jutra, koja je teško opisati. Svako jutro je isto, a različito. Isto sunce, ali drukčija slika, drukčiji osjećaj. Znalo me to toliko očarati da sam koji put i zakasnila na ogled :D.

Ma, u ovim Igrama uživala sam u svakom trenutku, u svakom detalju, a posljednji dan bio je šlag na sve. Svi zajedno u Sočiju, Natko, Šamšal, Ivica, Elin i ja, šetnja, kupanje, 'picigin', opuštanje uz more na zimskim Igrama :D. Bio je to stvarno savršeni spoj, jer znate koliki smo mi ljubitelji i mora. Još samo da je bilo malo i zaroniti ;)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na to ćemo još malo pričekati. Sad je pred nama još završnica sezone, a o tome ćemo razmišljati kad 'cirkus ode iz grada'. U ovom slučaju, bijeli cirkus ;)", napisala ja Janica.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike