HUMANITARNI SPEKTAKL: / Podravka i Medveščak prikupili više od 2.000 plišanih igračaka

Image

U blagdanskom ozračju, na sam Badnji dan, Podravka i KHL Medveščak priredili su humanitarni spektakl Teddy Bear Toss.

24.12.2015.
19:47
VOYO logo

U 15. minuti domaća ekipa zabila je svoj prvi gol i uslijedio je impresivan prizor. Navijači Medvjeda zatrpali su led plišanim igračkama te je u svega nekoliko minuta s tribina poletjelo 2.504 medvjedića i ostalih plišanih igračaka. Igračke će biti donirane Malom domu, dnevnoj ustanovi za rehabilitaciju djece i mladeži te im na taj način uljepšati blagdane, a Podravka će za svakog bačenog medvjedića donirati 10 kuna Hrabrom telefonu, što znači da će ukupno biti donirano 20.540 kuna.

Image
Image

„Hrabri telefon za mame i tate svakodnevno odgovara na brojne upite roditelja, ali i ostalih odraslih vezane uz odgojne savjete, nasilje, komunikaciju i uspostavljanje odnosa s djetetom. Kontinuirana podrška Podravke pružanju ove usluge je izuzetno značajna, ali i posebna jer dolazi u vrijeme blagdana kada su obitelji zajedno i imaju više vremena za razgovor, druženje i rad na kvaliteti odnosa. Veliko hvala Podravki na ustrajnosti u pružanju pomoći i prepoznavanju važnosti ove usluge za sve roditelje u Hrvatskoj“, izjavila je predsjednica Hrabrog telefona Hana Hrpka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„U ovo blagdansko vrijeme želja da učinimo dobro djelo još više dolaze do izražaja, a Podravkino veliko srce ovoga je puta odlučilo razveseliti vrijedne volontere Hrabrog telefona. Zahvaljujemo svima koji su se odrekli svoje plišane igračke u korist onih koje će to najviše razveseliti, a mi ćemo, u suradnji s Hrabrim telefonom, dati sve od sebe da roditeljima koji zovu olakšamo tu važnu životnu ulogu“, istaknula je Marinka Akrap, direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.

Image
Image

Podsjetimo, Teddy Bear Toss po prvi je puta u Hrvatskoj organiziran 2012. godine kada je na led bačeno više od 1500 medvjedića. Ovoga puta rekord je srušen u akciji organiziranoj u sklopu velike proslave 54. rođendana KHL-a na utakmici s Dinamom iz Rige, kojom je prilikom Podravka pripremila veliku tortu te počastila sve navijače Medvjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike