HRVATSKI SUDAC KOJI JE BAČEN U BAZEN OTKRIO POZADINU INCIDENTA U NOVOM SADU: / 'Uhvatili su ga i ispričao mi se'

Image
Foto: Screenshot

Jedan je Novosađanin tijekom vaterpolske utakmice Vojvodine i Crvene Zvezde u vodu bacio zagrebačkog suca Marka Matijevića.

5.2.2018.
22:53
Screenshot
VOYO logo

Situacija u kojoj je hrvatski vaterpolo sudac Marko Matijević mučku s leđa gurnut u bazen kad je, zajedno sa svojim kolegama, dijelio pravdu na utakmici Vojvodine i Crvene Zvezde u Triglav A2 ligi, na Plivalištu Slana bara u Novom Sadu protekle subote, završio je u medijima diljem regije, odnosno na prostoru bivše Jugoslavije.

To se još, naime, nikad nije dogodilo kad je riječ o prvoligaškom, ozbiljnom vaterpolskom rangu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIDEO, SRAMOTAN INCIDENT NA UTAKMICI VOJVODINE I ZVEZDE: Hrvatskog suca gurnuli u bazen

"Pa, nije se ni meni prije nikada dogodilo. Očito za sve postoji prvi put. Ovaj slučaj opisao bi kao izolirani slučaj, onaj u kojem je riječ o pojedincu. Ja bih to samo tako opisao, nikako drukčije", kazao je Marko Matijević u razgovoru za Sportske novosti i nastavio pričati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je 29 sekundi do kraja kada je Vojvodina povela 7-6. Trener Zvezde Dejan Savić, ujedno srpski izbornik, pozvao je minutu odmora. Imali su zadnji napad. Kolega Vlašić na suprotnoj strani opravdano je dosudio neupitno isključenje jednom domaćem igraču i dvije sekunde prije kraja Zvezda je dala gol za 7-7. Nisam se kretao uz rub bazena, već sam bio na sredini, spreman dati znak za nastavak igre te daljnje dvije sekunde. Leđima sam bio okrenut tribinama i onda je netko dotrčao iza mene, nisam ga primijetio, te me gurnuo u bazen", ističe Marko Matijević.

Istog je trenutka, jasno, utakmica prekinuta, bez te dvije sekunde. Postoji, doduše, nešto što je donekle pogodovalo ovakvom slučaju, a što spada u tehničke detalje bazena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Problem je što s jedne strane novosadskog bazena, ondje gdje su tribine, nema baš nikakve prepreke, ograde, ma, ni konopa koji bi dijelio navijače od suca. Odmah su mi se ispričali i domaćini, ljudi iz Vojvodine, a uhvatili su i tog čovjeka koji me bacio te mi se čak i on ispričao.", rekao je Marko Matijević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo