Play ponuda

STRAŠNO / Hrvatska iznenada izbačena s Europskog prvenstva u plivanju, razlog je nevjerojatan

Image
Foto: Ilustracija/Igor Kralj/PIXSELL

Naime, postoji određen broj protivnika sadašnjeg predsjednika Ureda LEN-a Paola Barellija. Oponenti su mu Portugalac Antonio Jose Silva te Hrvat dr. Josip Varvodić

7.11.2021.
14:46
Ilustracija/Igor Kralj/PIXSELL
Play ponuda

Europska organizacija vodenih sportova Len u subotu navečer izbacila suspendirala je Hrvatsku i Portugal na plivačkom Europskom prvenstvu, pišu Sportske novosti.

Ta odluka još uvijek nije slubeno potvrđena, ali LEN bi ju trebao objaviti narednih dana.

Rezultat je to previranja u spomenutoj organizaciji. Naime, postoji određen broj protivnika sadašnjeg predsjednika Ureda LEN-a Paola Barellija. Oponenti su mu Portugalac Antonio Jose Silva te Hrvat dr. Josip Varvodić koji se žele kandidirati za predsjednika i dopredsjednika Ureda.

Image
OZBILJAN KANDIDAT /

Man. United pronašao zamjenu za Solskjaera: Na Old Trafford stiže čovjek kojega Zvonimir Boban ne pamti po dobrome?

Image
OZBILJAN KANDIDAT /

Man. United pronašao zamjenu za Solskjaera: Na Old Trafford stiže čovjek kojega Zvonimir Boban ne pamti po dobrome?

Teško da su išta skrivili

Oni su poslali pismo nacionalnim plivačkim savezima, a na tom je pismu navodno bio logotip LEN-a, što je sadašnji predsjednik Barelli protumačio kao tešku povredu statuta.

"Europa je podijeljena i imate trenutačno države kao što su Rusija, Njemačka, Francuska, Portugal, Nizozemska, Švedska, Finska, Danska, Turska, Grčka, Švicarska, Austrija, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i da ne duljim dalje, koje su se našle i rekle ovo više ovako ne može! Na Kongresu LEN u Budimpešti, u rujnu ove godine je izglasovano nepovjerenje predsjedniku Barelliju i LEN Bureau jer on podržava predsjednika i silan novac koji se troši na odvjetnike itd. Nažalost, jedan od članova tog tijela je i naš Predrag Sloboda. Ja, kao Josip Varvodić ovdje nastupam privatno", rekao je, između ostalog, Varvodić za Sportske novosti.

Play ponuda
Play ponuda