FOTO: / I Vatreni opet pokazao kako ima veliko srce

Hokejaski klub Medvescak odlucio je pomoci stanovnicima koji su pogodeni poplavama, a u akciju se ukljucio i hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandzukic.

19.5.2014.
16:01
VOYO logo

Tako ce Medvescak posebno za ovu priliku donatorima, odnosno kupcima ovih 50 dodatnih sezonskih pretplata, omoguciti da izaberu bilo koje slobodno mjesto u dvorani, a ne samo ona koja su do sada ponudena u kontingentima sezonskih mjesta.

Ulaznice se kupuju tako da se novac u vrijednosti sezonske ulaznice uplacuje na racun Hrvatskog Crvenog kriza, a potvrda o uplati dostavlja na e-mail adresu kluba. Nakon sto je uplata evidentirana, kupcu, u ovom slucaju donatoru, bit ce izdana sezonska iskaznica. Ovih 50 posebnih sezonskih iskaznica i mjesta u dvorani Doma sportova, bit ce posebno oznacene kako bi bilo vidljivo da je rijec o donatorskom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Protiv prirode se ne mozemo boriti, ali zato mozemo i moramo pomoci jedni drugima. Zelimo da oni koji pomognu dobiju simbolicnu zahvalu, a to je u nasem slucaju sezonska ulaznica i mogucnost da prate nase utakmice s mjesta koja sami odaberu'', izjavio je Ranko Vucinic, glasnogovornik Medvescaka.

//www.youtube.com/embed/_1I-QlvzMYU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu hokejasi jedini koji pomazu stanovnicima koji prozivljavaju kalvariju zbog poplava. Naime, u akciju pomoci prikljucili su se i navijaci Dinama i Hajduka koji takoder zele pomoci, a u posjet Drenovcima s dva kombija potrebne pomoci stigao je i nas reprezentativac Mario Mandzukic.

"Imam ovdje prijatelje, svi su ovdje nasi prijatelji", kratak i jasan je bio nas reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"KN TORCIDA organizira bus za Slavoniju! Bus krece veceras (ponedjeljak) u 22:00. Bus se vraca iz Slavonije najkasnije u srijedu ujutro. Autoprijevoznik nam je izasao u susret, cijena putovanja je 150kn. Zvalo nas je dosta ljudi koji ne mogu ici, a zele pomoci. U KN Torcida biti ce kutija za donacije. Skupljeni novac cemo veceras zbrojiti i dati ljudima koji idu u Slavoniju. Nemojte zvati na telefon nego dodite do popodne i uplatite novac za putovanje!", stoji u priopcenju Torcide Split.

Poziv svojim clanovima, ali i svima ostalima, uputili su i navijaci Dinama okupljeni oko inicijative Zajedno za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ponedjeljak i utorak KN u Zvonimirovoj 24, bit ce otvoren cijeli dan, zbog prikupljanja pomoci za podrucja stradala od poplava u Slavoniji. Dakle sva nekvarljiva hrana, higijenske potrpstine, odjeca, djecja hrana ...razmisljajte proaktivno, pomognimo Slavoniji. Sva prikupljena sredstva bit ce dostavljena crvenom krizu. Pratite danas obavijesti na nasoj stranici, ako bude kakvih hitnih potreba i izmjena obavijestit cemo vas. Takoder usput kad vec budete u KN, popijte pice, dva...u korist stakala koja su pod okriljem noci popucala sama od sebe. Dakle svi u Zvonimirovu, podijelite ovu obavijest, odazovite se pozivu za nasu Slavoniju".

I Net.hr takoder poziva sve da se prikljuce pomoci i svojim donacijama pomognu nasoj Slavoniji, ali ne samo Slavoniji, vec svima u regiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznos u vrijednosti 1.500 kuna kao donaciju za stradalo stanovnistvo i poplavljena podrucja regije uplatite opcom uplatnicom ili internet bankarstvom na broj racuna IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 08* (primjer internet uplate i opce uplatnice).

*Prilikom uplate iz inozemstva koristite SWIFT: PBZGHR2X

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sto uciniti nakon sto sam donirao novac od sezonske pretplate Crvenom krizu?

Skeniranu potvrdu uplate - uplatnicu ili bankovnu potvrdu posaljite na tickets@medvescak.com. Nakon sto je vasa potvrda zaprimljena dobit cete e-mail potvrdu s rednim brojem, a vasa uplata odlazi na provjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sto nakon provjere i kada mogu ocekivati daljnje informacije?

Nakon sto je vasa donacija potvrdena dobit cete e-mail sa svim informacijama o mogucnosti odabira mjesta i preuzimanju svoje sezonske iskaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KHL Medvescak Zagreb koristi ovu priliku kako bi zahvalio svima koji su do sada na bilo koji nacin sudjelovali u prikupljanju pomoci stanovnistvu ugrozenom poplavama te svima koji ce pomoci kupovinom posebne sezonske ulaznice.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo