Play ponuda

Do prvog trofeja već u predsezoni!

shimmer fallback

Hokejaši Medveščaka stigli su do prvog trofeja u novoj sezoni. S tri pobjede osvojili su 20. izdanje 'Poletne lige Rudi Hiti'.

20.8.2012.
13:36
Play ponuda

Hokejaši Medveščaka odlično su otvorili novu sezonu. Nakon par tjedana žestokih treninga, igrači Martyja Raymonda krenuli su i u zanimljiviju fazu priprema - utakmice. Na Bledu se održavalo 20. izdanje 'Poletne lige Rudi Hiti', a u tri utakmice Zagrepčani su upisali tri pobjede.

Prvo su s 6-3 nadigrali norveškog prvaka Stavanger Oilers, s 3-2 su bili bolji od VSV-a, da bi u finalu s 2-1 se obračunali sa starim rivalima - Jesenicama.

"U pripremnim utakmicama nije nam bitan rezultat, važnije nam je da se momčad uigra, da igrači steknu osjećaj jedni za druge. To se ne može napraviti treninzima. Bledski turnir pomogao nam je da budemo zajedno kao momčad, da se igrači upoznaju i da se svi zajedno pripremimo što bolje za sezonu. A trofej je nagrada za trud igrača na ledu i za dobro obavljen posao!, poručio je trener Raymond.

Medvjedi u subotu 25. kolovoza igraju protiv povratnika u EBEL - Innsbruckom, dok će dan kasnije odmjeriti palice s njemačkim drugoligašem Ravensburg Towestars.

Play ponuda
Play ponuda