GIPS JE UVJEREN: / Postoji mogućnost da se produlji karijera Ivice Kostelića

Image

Sljemenski slalom, kako je on to sam dao naslutiti, možda je i posljednji put u karijeri profesionalnog skijaša u četvrtak odvozio Ivica Kostelić. Nedovoljno dobro za plasman u drugu vožnju.

5.1.2017.
23:09
VOYO logo

Bol u koljenu bila je, kao što je to već neko vrijeme, prejaka da bi trofejni hrvatski skijaš, osvajač četiriju srebrnih olimpijskih medalja i velikog Kristalnog globusa iz 2011., napravio nešto više. Čini se da se kraj karijere bliži, no ima ih koji vjeruju da bi Kostelić i dalje mogao biti konkurentan. Jedan među njima je i njegov otac i trener Ante koji, prenosi portal 24sata.hr, kaže:

Image
SLALOMSKI SPEKTAKL NA SLJEMENU! /

Novi kralj hrvatske utrke je Talijan Manfred Mölgg!

Image
SLALOMSKI SPEKTAKL NA SLJEMENU! /

Novi kralj hrvatske utrke je Talijan Manfred Mölgg!

"Ivicu bi operacija spasila, ali on neće... Stavili bi mu umjetnu hrskavicu, pet mjeseci bi pauzirao i krajem kolovoza opet bi mogao početi trenirati. Ima on dosta snage da se vrati. No to je u konačnici njegova odluka. Mi smo već napravili dosta stvari koje su teške, ne možemo to vječno raditi. Nije kod njega toliko stvar u trpljenju boli, nego to koliko se koljeno zapravo miče."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni Gips uvjeren je da njegov sin neće skijati do Olimpijskih igara 2018. godine kojima je domaćin Pyeongchang, a tvrdi i da velikog oproštaja neće biti.

"Nećemo se sramotiti i raditi nekakve oproštaje. Ivica će zaključiti karijeru bez neke pompe. Kad se sve zbroji, mislim da nismo mogli napraviti više u karijeri. Ne možemo se s drugima uspoređivati. Kako se recimo uspoređivati s jednim Girardellijem, koji stanuje na vrhu brijega na 1600 metara. Tamo se nalazi i njegov hotel, a na vrhu tog hotela je žičara", istaknuo je Ante Kostalić ponosan i na to što sportska karijera njegove djece Janice i Ivice nije imala nikakve mrlje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pazite, a doping može puno pomoći, od koncentracije, brzine pokreta, izdržljivosti, opće izdržljivosti za cijelu sezonu... Što mislite zašto su Austrijanci u Torinu 2006. bježali kroz prozor. Nestali su, jedan je otišao na Havaje, drugi tko zna gdje..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike