ORGANIZATORI POBRKALI BJELORUSIJU I BiH: / Zbog neviđenog gafa atletičarka napustila dodjelu medalja

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Bjeloruska atletičarka Violeta Skvarcova osvojila je zlato na Europskom juniorskom prvenstvu u troskoku, ali sreću zbog uspjeha zamijenila je ljutnja zbog gafa organizatora.

23.7.2017.
13:43
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, domaćini u talijanskom Grossetu pustili su joj himnu Bosne i Hercegovine. Violeta je sišla s podija i stala sa strane sama, daleko od suparnica koje je pobijedila. Nikome nije bilo jasno što se događa.

NE MISLI SE PREDOMISLITI: Najbrži čovjek na svijetu pojasnio zašto uskoro završava karijeru

"Dame i gospodo, ustanite i pozdravite himnu Bjelorusije", kazao je komentator na stadionu. I onda su počeli taktovi himne "Jedna si jedina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skvarcova se u tom trenutku počela meškoljiti na podiju. Po izrazu na njenom licu vidjelo se da nešto nije u redu. Odmaknula se dalje od sviju, zamišljeno hodajući, ozbiljnog i ljutog lica.

Nakon toga, sve se više počela laganim korakom udaljavati od centra svečane dodjele nagrada. Kad je himna završila, Skvarcova je odmah, na očigled zbunjenih osvajačica medalja koje su i dalje stajale na podiju, došla do organizatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije bila himna moje zemlje", dala je do znanja Bjeloruskinja. Kasnije su se organizatori ipak ispričali i obećali da će ponoviti dodjelu medalja. Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike