Play ponuda

FOTO / Pogledajte kako izgleda Kostelićevo koljeno!

Image
Foto: Screenshot/Nova TV

Ivica Kostelić nema sreće sa zdravljem. Nakon što je prošao čak 15 operacija na koljenu u karijeri, ovih dana je morao je odraditi neplanirano 'ispiranje' koljena

20.3.2015.
19:18
Screenshot/Nova TV
Play ponuda

Zahvat je odrađen u četvrtak, a Kostelić je objavio sliku svog koljena na Facebooku. Nažalost, to je očito bila i cijena uspjeha, a Ivici možemo samo zaželjeti da uživa u skijanju sa što manje boli. Medalje i podiji nisu više bitni, obitelj Kostelić dala je hrvatskom sportu koliko nitko nije mogao niti sanjati.

"Poslije nedjeljne utrke u Kranjskoj Gori naglo mi je počelo naticati koljeno. Obilnu oteklinu (65ml) punktirali smo te večeri u Zagrebu. Izvučena tekućina bila je neobične boje, pa su nalazi poslani na laboratorijsku analizu. Kontaktirao sam Beata Feuza koji je imao sličan slučaj s kojim se borio dvije godine. Svi laboratorijski i krvni nalazi nisu ukazivali na upalu nego na alergijsku reakciju na injekciju za obnovu hrskavice (koju sam primio u četvrtak 12.3). Međutim, simptomi su se ponavljali, a bol povećala u sljedeća 4 dana pa je odlučeno napraviti protočnu drenažu kod prof. Miroslava Hašpla u Krapinskim Toplicama. O pojedinostima oporavka ću vas obavještavati", objavio je naš najbolji skijaš i ponajbolji sportaš svih vremena.

Možemo samo reći - sretno, Ivice!

Play ponuda
Play ponuda