Fantastican uspjeh: Zagrepcanin potpisao milijunski NHL ugovor!

Zvuci nevjerojatno, ali je i istinito. Hrvatska od ovog ljeta ima NHL igraca. Zagrepcanin Borna Rendulic potpisao je dvogodisnji ugovor s Colorado Avalanchem vrijedan 1.2 milijuna dolara.

20.5.2014.
10:03
VOYO logo

Klub kojeg vodi legendarni Joe Sakic (izvrsni potpredsjednik) prepoznao je ogroman talent u bivsem igracu Medvescaka i 22-godisnji Borna je ostvario san koji sanjaju milijuni hokejasa na planeti.

Isplatio mu se trud kada je sa 15 godina otisao sam u Finsku i gdje je posljednjih sedam sezona igrao za S-Keikko, Assat i HPK, uz kratku posudbu 'medvjedima' u Ebelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je zaista ostvarenje moga sna, ali samo njegov jedan, odnosno prvi dio. Znam za to vec neko vrijeme, godinama komuniciram s NHL agentima koji me prate po utakmicama i uvijek sam vjerovao da ce taj trenutak doci. Kada mi je agent rekao da postoji mogucnost odlaska u NHL momcad, nisam puno dvojio. Bio sam presretan! No, kazem, ovo je samo prvi dio svega. Sada me ocekuje tesko i naporno ljeto, treniranje s mojim osobnim trenerom Juricom Franjkovicem i spremanje za NHL jer mi je cilj uci u momcad i igrati najbolju hokejasku ligu na svijetu, a ne biti samo prolaznik!", izjavio je Rendulic za hokejaski portal KHL.hr.

Borna je prosle sezone bio prvi strijelac HPK-a u najjacoj finskoj ligi, a sada ga ceka neusporedivo tezi posao ovog ljeta u Denveru. Izboriti se za minutazu u najjacoj ligi svijeta, a u momcadi ga ceka jos jedan Hrvat - Cory Sarich. No, ukoliko i ne uspije, ima i opciju B - AHL filijalu Colorada, mjesto u momcadi Lake Erie u kojoj ce brusiti formu do poziva u najjacu ligu svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/swpTuM_FPxI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo