EVO KAD MOŽETE NAVIJATI ZA HRVATSKE OLIMPIJCE: / Čak 7 naših sportaša izlazi na olimpijska borilišta, ovdje su termini natjecanja

Image
Foto: AFP

Zrnčić Dim i Zubčić nastupaju u kombinaciji

12.2.2018.
10:16
AFP
VOYO logo

Četvrtog natjecateljskog dana na XXIII. Zimskim olimpijskim igrama u južnokorejskom Pjongčangu održat će se natjecanja u osam sportova od kojih će se odličja dijeliti u alpskom skijanju, skijaškom trčanju, curlingu, sanjkanju, snowboardu, brzom klizanju i brzom klizanju na kratke staze, a od hrvatskih sportaša nastupit će alpinci Natko Zrnčić Dim i Filip Zubčić, skijaši trkači Krešimir Crnković, Edi Dadić, Vedrana Malec i Gabrijela Skender te sanjkašica Daria Obratov.

Alpinci Natko Zrnčić Dim i Filip Zubčić nastupit će u kombinaciji na stazi Jeongsean Alpine centeru u kojem je spust na programu u 3.30, a slalom u 7.00 sati po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skijaškom trčanju u Alpensia Cross-country Centeru na programu su sprinterske utrke klasičnim načinom. Vedrana Malec i Gabrijela Skender u kvalifikacije će krenuti od 9.30, a Krešimir Crnković, Edi Dadić od 10.05 sati. Sanjkašica Daria Obratov će na bob stazi u Olimpijskom parku od 11.30 sati voziti posljednje dvije vožnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo