NAJVEĆI U POVIJESTI NFL-A / ESPN objavio neočekivanu vijest: Tom Brady odlazi u mirovinu

Image
Image

Brady se povlači iz NFL-a s najviše touchdowna i sedam naslova

29.1.2022.
21:18
VOYO logo

Najveći quarterback u povijesti američkog nogometa, Tom Brady, odlazi u mirovinu, objavio je u subotu navečer ESPN. Brady je u karijeri osvojio sedam naslova, a prošli tjedan ispao je iz doigravanja sa svojim Buccaneersima.

Image
SUPER BOWL 2021.: /

Tampa Bay Buccaneersi slavili u 55. izdanju, neuništivi Tom Brady osvojio sedmi naslov prvaka

Brady je nakon ispadanja iz doigravanja pripremao obavijest o povlačenju iz NFL-a i spremao se za idući dio njegovog života. Iznenadna je to vijest, s obzirom na to da se velikane poput Bradyja obično u SAD-u isprati s "oproštajom sezonom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Brady je tjednima tvrdio da se želi povući u miru, bez previše drame. Brady se sada okreće novim životnim avanturama, a u NFL-u je proveo točno pola svojeg života, čak 22 godine od njegovih 44.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nije poznato kad će Brady završiti sve pojedinosti oko povlačenja, a vrijedi istaknuti da se Tampa Bay nadala da će njihov quarterback ostati u momčadi još jednu sezonu.

Brady se povlači iz NFL-a s najviše touchdowna i sedam naslova, što je najviše za jednog igrača u povijesti NFL-a. Posebno je impresivan njegov posljednji naslov, koji je osvojio lani s 43 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo