E TAKO GOVORI PRAVI TRENER: / Izbornik Šoštarić komentirao senzacionalan nastup svojih rukometašica - 'Toliko su toga uložile'

Image
Foto: Profimedia

Na zadnjem EURU Hrvatska je zauzela posljednje mjesto, a sada će se u petak boriti za finale sa pobjednikom druge skupine

15.12.2020.
21:29
Profimedia
VOYO logo

Ja sam do neba ponosan na cure, na sve članove stručnog stožera, na sve koji su vjerovali u nas, kazao je nakon plasmana u polufinale EURA izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić.

Hrvatske rukometašice izborile su plasman u polufinale Europskog prvenstva u Danskoj nakon što su u susretu posljednjeg kola drugog kruga pobijedile Njemačku sa 23-20 (12-12).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Osim što su po prvi put u povijesti ušle u borbu za odličja, hrvatske rukometašice su ulaskom u polufinale izborile direktan plasman na Svjetsko prvenstvo 2021. kojem će domaćin biti Španjolska. Hrvatske rukometašice na svjetskoj smotri nisu sudjelovale od 2011., a to su ostvarile prvom pobjedom nad Njemačkom uopće.

"Od prvog dana treninga radile su i više nego odlično, toliko toga su uložile u sve to, željele su sve to. Čestitam svim i ponosan sam, hvala vam", kazao je presretni Šoštarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zadnjem EURU Hrvatska je zauzela posljednje mjesto, a sada će se u petak boriti za finale sa pobjednikom druge skupine, najvjerojatnije s europskim prvakinjama Francuskinjama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo