'Dugo igram hokej, ali nešto ovako nikad nisam vidio!'

Nakon što su u prvoj utakmici doigravanja EBEL lige u Klagenfurtu tijesno izgubili 2:3, hokejaši Medveščaka u utorak 19.15 sati ugošćuju KAC u Ledenoj dvorani.

1.3.2011.
14:59
VOYO logo

Naime, branič KAC-a Johannes Reichel prvo je s leđa srušio medveščakovcaFranka Banhama, koji je potom udario u ogradu. Banham ga je refleksno palicom okrznuo po nogama, a Austrijanac je Banhama, dok je još ležao na ledu, svom snagom palicom udario u gornji dio ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramota je da je Reichel dobio samo kaznu igre. Dugo sam u hokeju, ali to je najgore što sam dosad vidio. Da je Banhama pogodio u vrat, slomio bi mu ga. Da je situacija bila obrnuta, siguran sam da bi naš igrač dobio najmanje 20 utakmica kazne", rekao je pomoćni trener Medveščaka Dragutin Ljubić te dodao:

"Nažalost, ne možemo si pomoći jer igramo u austrijskoj ligi, ali što je previše, previše je. Pa tom bi Reichelu zbog takvog udaranja trebalo doživotno zabraniti da igra hokej!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frank Banham je u ponedjeljak normalno trenirao, brutalni udarac, srećom, nije ostavio većeg traga.

"Jako je ružno to što je Reichel napravio. Nije sporno da je zaslužio suspenziju, no sudačka odluka više se ne može promijeniti", zaključio je napadač medvjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobijedimo li u utorak, prebacit ćemo pritisak na suparnika. Siguran sam da će biti odlično ozračje u dvorani, da će nas navijači nositi do pobjede. Spremni smo za još jedno iznenađenje. Prošle sezone izbacili smo Graz, zašto ove sezone ne bismo izbacili i Klagenfurt", najavio je susret protiv KAC-a trener medvjeda Douglas Bradley.

Austrijski pak mediji ističu da se klagenfurtska momčad i te kako boji Medveščaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv 6000 ludih navijača i petnaestorice legionara u Zagrebu neće biti nimalo lako", piše dnevnik Kleine Zeitung.

Medvjedi će na KAC bez kapetana Alana Letanga i Miroslava Brumerčika koji imaju ozlijeđena koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci: arti-201102270492006 arti-201102250830006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo