DOZNAJEMO: / Jedan od najtalentiranijih hrvatskih igrača svoje generacije odlučio igrati za Srbiju

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

I formalno je podnio zahtjev za promjenom državljanstva, kao i onog sportskog

7.10.2020.
17:42
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najtalentiranijih vaterpolista svoje generacije, bivši juniorski hrvatski reprezentativac i nekad najbolji mlađi junior u Hrvatskoj, rođeni Riječanin Marko Radulović (19), odlučio je u budućnosti igrati za Srbiju, doznajemo iz pouzdanih i dobro obaviještenih izvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podnio zahtjev za promjenom državljanstva

Radulović je i formalno podnio zahtjev za promjenom državljanstva, kao i onog sportskog. Inače, radi se o mladom vaterpolisti koji je iz Primorja otišao prvo u Vojvodinu, zatim je igrao za Šabac, da bi ljetos potpisao za Radnički iz Niša. Što se tiče njegove karijere u Primorju, on se u riječkom klubu nije baš najbolje snašao. "Iako je", govori nam izvor, "razgovarao s nekim hrvatskim klubovima ipak se na kraju odlučio otići u Srbiju".

Izvan sustava hrvatskog vaterpola

Posljednje dvije godine Marko Radulović je potpuno izvan sustava hrvatskog vaterpola. Ovo će biti treća godina kako nije u Hrvatskoj i o njemu nema nikakvih informacija u Savezu, odnosno kao da ga nema. Nije se odazivao niti hrvatskoj reprezentaciji, očito je odlučio ići nekim svojim putem. Za spomenuti kako je Radulović u sezoni 2018./2019. bio drugi strijelac Regionalne A2 lige. S nepunih 18 godina zabio je 38 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo