DJEVOJKE DRAGE, PA ŠTO TO RADITE? / Kineskinje na Svjetskom prvenstvu trčale štafetu u krivom smjeru, video je urnebesan

Image

U posljednjoj izmjeni nisu predale štafetu u zadanom prostoru i onda su se u potpunosti zbunile

6.10.2019.
11:46
VOYO logo

Društvenim mrežama kruži urnebesna snimka ženske kineske štafete s utrke 4 x 100 metara na Svjetskom prvenstvu u katarskoj Dohi. Kineskinje su napravile doista bizarnu pogrešku i zatim napravile nešto čemu se sada cijeli svijet smije.

Naime, u posljednjoj izmjeni nisu predale štafetu u zadanom prostoru i onda su se u potpunosti zbunile. Kada su shvatile da nisu pravovremeno napravile predaju, Kineskinje su počele trčati u suprotnom smjeru kako bi štafetu izmjenile u dozvoljenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Totalna konfuzija

Tek onda je nastao kaos. Kada su se vratile na početak dozvoljenog prostora za predaju više nisu znale koja mora biti ispred koje u trenutku predaje. Potom su se neko vrijeme raspravljale, jednoj nije bilo jasno što treba raditi i kada krenuti, pa su se vratile još nekoliko metara unazad te konačno predale štafetu.

Kineskinje su bile vrlo uporne u finiširanju utrke kako bi se mogle kvalficirati za Olimpijske igre, ali na kraju su bile diskvalificirane jer, gle čuda, nisu dobro predale štafetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo